Ангел Джамбазки: Центърът на София е станал арабско гето

  • 04 ноември 2013 08:28

  • 5711
  • 12
Ангел Джамбазки: Центърът на София е станал арабско гето
©

Няма да спрем да задаваме въпросите за незаконните имигранти. Отново повтарям, че правим разлика между имигранти и бежанци. Ако, "Атака" искат да променят нещо, могат да го направят много по-лесно от ВМРО. Просто вдигат ръката от копчето в парламента и правителството пада.

Това каза Ангел Джамбазки от ВМРО в сутрешния блок на Нова телевизия. Повече от година повтарям, че ще има проблеми с тези нелегални имигранти. Сезирал съм органите на реда, общината и нищо. Не може центъра на София да се превръща в арабско гето. Полицията е там всяка вечер заради сбивания и проблеми. Нелегалните имигранти трябва да бъдат репатрирани незабавно. Пак повтарям, че правим огромна разлика между нелегални имигранти и бежанци, категоричен беше Джамбазки. Защо, трябваше да чакаме да се случи това нещастие, за да се арестуват 50 нелегални чужденци и полицията да разчисти периметъра? Ние няма да спрем да повтаряме, че трябва да се взимат мерки. Всички нелегални имигранти трябва да бъдат експулсирани, каза още Джамбазки.

Човекът нападнал Вики, трябва да бъде наказан. Независимо дали е българин или чужденец. Радвам се, че Ангел Джамбазки се разграничава от подтикването към расова омраза. Управляващите имат интерес да експлоатират темата за бежанците. Целта им е да отклоняват вниманието от най-важния въпрос, а именно протестите и исканията за оставка, категоричен беше журналистът Владимир Йончев. Това правителство е национал-социалистическо. То се крепи на пръстта на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, който сега се опитва да си възроди авторитета с този инцидент и иска да трупа активи. Ксенофобското говорене ще отвори духа от бутилката и ще имаме големи проблеми. "Атака" явно стои начело на това говорене. Пак повтарям, че правителството има изгода от това, за да отклонява вниманието от недоволството на хората, завърши Йончев.

В разговора участие взе и журналистът Нидал Хлайф. Това нещо се очакваше да се случи. Политиците отдавна се опитват да политизират този проблем. Те използват езика на омразата и по този начин ще страдат много невинни хора. Покрай сухото, ще изгори и мокрото. Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и "Атака" използват този език. Това не трябва да се допуска. Искам да попитам само едно нещо-Ако, Виктория беше нападната от българин, щеше ли да се вдигне този шум? Политиците трябва много да внимават какво говорят, завърши Хлайф.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5711 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
:)

2015.04.24 | 19:05

12
Не искам нито бежанци, нито имигранти. Чувам, че вече започнали да се въоръжават. Всички трябва да бъдат изметени до крак. България е моят дом и аз решавам как да бъде в него. Толкоз!

2014.01.16 | 21:33

11
Поредният популист, протриващ ръце за власт и пари, нищо друго, втори сидеров неща, понеже въпросът не е бежанците или атака или джамбазки да избера, въпросът е и бежанци и атака и джамбазки ли да избера заедно или собственото си добро, да не ме стрижат и трите плевела. И другите също са такива, но нямам представа защо още вярвате.

2013.11.06 | 07:53

10
САМО АТАКА , ВОЛЕН , ТАШЕВА !

2013.11.06 | 00:39

9
"Човекът нападнал Вики, трябва да бъде наказан. Независимо дали е българин или чужденец" Владо, пожелавам ти следващата нарязана да бъде приятелката ти! Такива като теб няма да се събудят от легаргията по друг начин.

2013.11.06 | 00:39

8
Като си помисля Брейвик какво направи за доста по-малки неща... Верно сме много търпелив народ.
заро

2013.11.06 | 00:38

7
храним един милион цигани които удвоиха броя се през последните 25 години сега идват сирийките и те раждат по 15 деца а ние нямаме пенсии нямаме храна нямаме здравеопазване не дължим нища на европейския съюз точно обратното той ни е длъжник защото съсипа нашата икономика и селско стопанство за да ни хранят с отпадъци кожи копита суха кръв и сухо мляко демакрацията е за евпорейците тези не са евпорейца няма за тях демакрация да си вървят

2013.11.05 | 23:43

6
ДЖАМБАЗКИ ЗАЩО СЕ УНИЖАВАШ ДА СЯДАШ РЕДОМ С НИХИЛИСТ КАТО ВЛАДО ЙОНЧЕВ? ЗА НЕГО НЯМА НИЩО СВЯТО!

2013.11.05 | 23:42

5
КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ БОРИМ С НИХИЛИЗМА В БЪЛГАРИЯ!

2013.11.05 | 03:47

4
Владо Йончев като какъв го канят в Нова? Този платен писач.

2013.11.05 | 03:47

3
ВЛАДО ЙОНЧЕВ Е НИХИЛИСТ ПРОДАЖЕН

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини