Непушачи засипват с SMS-и депутати

  • 02 ноември 2013 07:56

  • 1851
  • 4
Непушачи засипват с SMS-и депутати
©

Непушачи засипват с есемеси депутатите, които искат да върнат пушенето на закрито.

 "Спрете да тровите децата ни!", "Искаме България без дим!", "Всеки има право да работи в чиста среда!", гласят съобщения, които вдигат посреднощ червени народни представители. Лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на призна, че също е жертва на телефонен терор. Десетки есемеси са получили Татяна Буруджиева и Спас Панчев, които застанаха зад идеята за либерализация на тютюнопушенето, пише в. "Преса".

Освен есемеси и писма на заклети противници на дименето пълнят електронните пощи на депутатите. Явор Куюмджиев изброил 68 съобщения за по-малко от седмица. Гражданите искат парламентът да им гарантира "здравословен начин на живот" и цитират данни за смъртността в България, по която сме на девето място в света.

Очакването, че още в началото на ноември промените в закона за здравето ще влязат в пленарната зала, вече е нереалистично, признаха депутати от левицата. Хората на Станишев не крият опасенията си, че недоволните студенти може да получат неочаквана подкрепа от противниците на пушенето и протестите да се разраснат. Затова от тактически съображения социалистите ще изчакат по-подходящо време да вкарат промените в зала.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1851 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.11.03 | 05:54

3
Как точно са намерили номерата на депутатите?
Нел

2013.11.03 | 05:54

4
Има ги публикувани , търси в Гугъл.

2013.11.02 | 20:59

2
Tози сайт как си натрапва простотийте."Тормозили са".Бреех да му се не види
.

2013.11.02 | 14:31

1
Ясно, тиквоча и за смс-и почна да плаща.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини