Лазаров: До края на годината задълженията към полицаите ще са изплатени

  • 01 ноември 2013 12:12

  • 1200
  • 0
Лазаров: До края на годината задълженията към полицаите ще са изплатени
©

До края на годината задълженията към полицаите ще бъдат изплатени, за това са се договорили на среща главният секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров и министърът на финансите Петър ЧобановПетър Чобанов Петър Чобанов е роден на 20 юли 1976 г. в Ямбол. Завършил е Математическа гимназия „Атанас.

От октомври месец трябваше да бъде осъществено изплащането на тези средства, но това не е направено. Имам уверението на министъра на финансите Петър ЧобановПетър Чобанов Петър Чобанов е роден на 20 юли 1976 г. в Ямбол. Завършил е Математическа гимназия „Атанас, че до края на годината всички тези средства ще бъдат изплатени, каза Светлозар Лазаров. На въпрос за това – колко са тези средства и какви са, той обясни, че това са финансови средства и ваучери за храна. „Току-що идвам от среща с финансовия министър Петър Чобанов”, каза главният секретар на МВР. Срещата е била по две основни теми; по линия на борбата с контрабандата и за изплащането на дължимите суми на служителите на МВР.

„Обсъдихме набавянето на финансовите средства, които е необходимо да бъдат дадени на служителите на МВР, които имат специфични условия на труд. Това е обещано на една инстанция от август месец миналата година; октомври месец на практика трябваше да бъде осъществено изплащането на тези средства, но не е направено. Имам уверението на министъра на финансите, че до края на годината всички задължения към служителите на МВР по тази част ще бъдат изплатени”, каза главният секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров.

Уверявам ви, че диалогът между полицаите и министерството е отличен към момента, каза още главният секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров.

Последвайте канала на

1200 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини