ГЕРБ към БСП: Правите кефа на ДПС

  • 01 ноември 2013 08:13

  • 1637
  • 6
ГЕРБ към БСП: Правите кефа на ДПС
©

Опитваме се да изясним причините, които дават възможност на некомпетентните и допускат непрофесионалисти да заемат места, които влияят върху качеството на живота у нас. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия депутатът от БСП Таско Ерменков по повод създадената вчера комисия, която да се занимае с кадровата политика по време управлението на ГЕРБ.

По думите на Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на от ГЕРБ комисията е абсолютно излишна. "Можеше да се направят нови конкурси за съответните длъжности. БСП прокарва нещо, което ДПС е предложило. Стигаме до въпроса кой управлява държавата", заяви тя. Не знам защо обаче не поискаха да има комисия и за следващите пет месеца. Тези пет месеца не могат да бъдат достигнати и за 10 години. Не отричаме, че имаме грешки в назначенията - например Калина Илиева, Румяна Желева. Не е необходимо обаче да правим комисия, да правим кефа на ДПС", посочи Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

"Срокът на проучването ще е до март месец 2013 година. То няма да се превърне в лов на вещици. Ако се окаже, че и след този срок има фрапантни нарушения, бъдете сигурни, че ще разгледаме и тях", обеща Таско Ерменков. "Няма как бивш министър-председател на България да бъде наричан "мутра". Никога не съм си позволявал да използвам подобни епитети от трибуната на Народното събрание", каза Ерменков в отговор на въпрос "Мутра ли е Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г?". Припомняме, че определението беше определено от депутата от ДПС Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на от парламентарната трибуна вчера.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1637 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
yordan

2013.12.13 | 09:19

6
Za6to li taka NAMRAZIX BCP ZA6TOTO TE NE BILI BULGARI KADETO CA MINALI CAMO PROBLEMI .

2013.11.01 | 18:53

5
"...проучването ще е до март месец 2013 година..."След това е ясно, дадоха ни списък от ДПС и по ред на номерата. Как иначе да сложим масажист за заместник министър в строително министерство, как да назначим сол-компанията на Моника в правителството? Тъй, че нашето не се губи,ще бъзкаме, но само ГЕРБ, кой ти разбира? Хората са бунаци.

2013.11.01 | 13:57

3
Месец март 2013г. отдавна мина ?!

2013.11.01 | 18:52

4
Не разбираш,назначения до м.март,нали Борисов преди това подаде оставка от събитията за тока.Истината е,че назначения на ''калинки'' е имало и преди ГЕРБ, е и сега.Но Караянчева е права,те си взеха поука от двете нашумели служителки.''Калинки'' има в цяла България,в държавни и общински служби,наричани мързеливи и некадърни.

2013.11.01 | 13:57

2
Цонев мастия на ДПС ли е?????? Да или дааааааааааа.

2013.11.01 | 13:57

1
KOI NAZNATCHI DELIAN PEEVSKI?????????????

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини