Пламен Орешарски проведе работна среща с Кристалина Георгиева

  • 31 октомври 2013 17:18

  • 1527
  • 3
Пламен Орешарски проведе работна среща с Кристалина Георгиева
©

Министър-председателят Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 проведе работна среща с еврокомисаря по Международно сътрудничество, хуманитарна помощ и реакция при кризи Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование, съобщиха от правителствената информационна пресслужба. Срещата, проведена в Министерски съвет е в рамките на редовния диалог на премиера и Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование по темите от нейния ресор и приоритетите на Европейския съюз.

Комисар Георгиева представи актуалния анализ на Европейската комисия и хуманитарната общност на развитието на кризата в Сирия, нейните международни последици и необходимите мерки за противодействие. Тя изрази тревогата си за ограничения достъп на хуманитарните организации в Сирия – проблем, който увеличава страданието на засегнатите хора и превръща все повече от тях в бежанци.

Премиерът и европейският комисар споделиха общото си мнение, че е необходимо международната общност да увеличи усилията си да повлияе върху враждуващите страни, за да се достигне по-скоро до мирен край на тази криза.
Мерките на ЕС в отговор на последиците от конфликта в Сирия също бяха тема на разговора между Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 и Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование.

Комисарят отново изрази съпричастността на Европейската комисия с България в момент, когато страната е изправена пред новия за нея проблем с увеличен бежански натиск. Тя оцени позитивно усилията на българското правителство да реагира на тази трудна ситуация. Премиерът Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 и Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование обсъдиха актуалната ситуация в страната ни, нуждите и как предоставената от ЕС помощ ще помага да се покрият те.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1527 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.10.31 | 20:37

1
Долни чужди слуги ! ПРЕДАТЕЛИ са и двамата соросоиди !
А т а к а а а а а!

2013.10.31 | 21:57

3
Другарю! Ако зависеше от А така, пози помияр щеше да се среща само с българите около доган! БРАВО НА Хсан, местан, ибрям, и..................... А ТАКА, ПОБЕДА, ВОЛЕН-БОЛЕН Е БЕЛК БЛИЗАЧ!!!!!!!!!!!!!!!!!1

2013.10.31 | 21:56

2
ЛЕЛЕ! МОЖЕ САМО ТОВА ДА МУ Е СРЕЩАТА В ЕВРОПА.69

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини