ГЕРБ: Станишев е взел решението за подкрепа на мораториума

  • 23 октомври 2013 14:16

  • 2197
  • 0
ГЕРБ: Станишев е взел решението за подкрепа на мораториума
© Булфото

С подкрепата си за мораториума за продажба на земя на чужденци ние поставяме под натиск, до стената, правителството, което не желае да си върши работата и да защити националния интерес пред Европа, заяви пред журналисти Менда Стоянова от ГЕРБ.

На въпрос дали разполага със запис от заседание на ПГ на левицата, на която левите депутати били взели решение да подкрепят проекторешението, внесено от "Атака", защото то ще бъде само протоколно, Менда Стоянова отговори, че не слуша незаконни записи, предаде БТА.

Според мен не ПГ на левицата е взела решението, а Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на го е взел и го е наложил на парламентарната си група, заяви тя. Принципен е въпросът да накараме това правителство да започне да работи и да изпълнява задълженията си, а премиерът да прокарва националните ни интереси пред Брюксел, допълни Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на. Може би ще кажете, че на Румъния е отказана такава промяна, но нищо не пречи да опитаме, ако имаш добри аргументи, нещата могат да се случат, коментира тя.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2197 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини