"Атака": Който преминава нелегално границата да губи статут и да се връща в Турция (видео)

  • 22 октомври 2013 08:35

  • 4766
  • 44
"Атака": Който преминава нелегално границата да губи статут и да се връща в Турция (видео)
©

„Тревогите по тема бежанци нарастват и те са най-разнообразни. Може би най-справеливо е самият премиер да поиска вот на доверие по тази тема. Твърде вероятно е да има вот на недоверие за бежанците. Вероятно тези дни ще обсъдим идеята в парламентарната група. Но по-добре е да говорим преди това за проблемите, които поражда темата бежанци, отколкото самоцелно да казваме дали ще има или не вот”. Това заяви в студиото на „Здравей, България” Веселин Вучков – депутат от ГЕРБ.

„Генезиса е в политиката на ГЕРБ и на техния външен министър Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27, който заложи на карта съдбата на България, за да угоди на американци ли, на Израел, аз не зная. Но вие знаете, че той трафикираше джихадисти от Сирия в България като Муафак Каласат. Каласат е сириец, женен за българка, който когато започват през 2011-та т.нар. протести, той е бил там. И понеже е упражнил насилие, не зная точно каква е присъдата, е бил в затвора. Той беше изваден от нашия посланик по това време - Михайлов от Дамаск, и по каналите за трафик на хора, доведен в България. Където пък се оказа, че трябва да бъде съден по делото за радикален ислям в Пазарджик”. Бившият министър Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27 помагаше на арабин да трафикира араби в страната ни с помощта на ГЕРБ. На 21 септември 2012 година, когато никой нямаше представа, че ГЕРБ ще бъдат свалени от власт и говорител на Сирийската свободна армия поиска да се даде територия от Странджа, от обезлюдените села, за да се направи бежански лагер". Това каза депутатът от "Атака" в "Здравей, България" Магдалена Ташева. "Хората, които влизат в страната са членове на Свободната сирийска армия"

"Гневът е справедлив, той е и на българският народ. Правителството бяга от упражняването на власт. Ние даваме убежище на хора, които бягат, никой в Турция не заплашва живота на тези хора. Всеки който преминава по друг начин границата освен през ГКПП-тата извършва престъпление, което автоматично трябва да им отнема статут. Тези джихадисти трябва да се връщат обратно в Турция. Турция няма право да изхвърля това население в България, те трябва да бъдат екстрадирани в Турция и да ги приемат обратно", допълни Ташева. "Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа обясни, че в комисиите ГЕРБ, ДПС и БСП гласуват единодушно срещу проекторешенията, които "Атака" внася. Нека се внесе вотът и ние ще го преразгледаме.

"В момента нашата граница се охранява по всички правила. Никой досега не е очаквал потокът от бежанци да е такъв. Тук президентът трябва да вземе категорична позиция, да свика Консултативния съвет и да нареди какво да се прави оттук нататък". Това каза депутатът от "Коалиция за България" Атанас Пъдев в същото предаване. „Такъв лагер за настаняване на бежанци на територията на  школата в Казанлък няма да има”, категоричен бе Атанас Пъдев.

"В момента правителството прави всичко възможно тези бежанци да живеят нормално". "Не можем да върнем бежанци, защото те не са стока, ние трябва да се справим адекватно", допълни депутатът Пъдев.

 "Кризата е сериозна и има разминавания и недостатъчно информираност. Трябва да се свика Консултативен съвет, за да се изработи стратегия за справяне със ситуацията", каза депутатът Четин КазакЧетин Казак Четин Хюсеин Казак е юрист и народен представител в 39-то Народно събрание и 40-то Народно.

"Наблюдаваме отказ от прилагане на закона. Правителството действа подмолно. Пропускането на бежанци към страната ни трябва да се прекрати", заяви в заключение Магдалена Ташева.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4766 44

Свързани новини

Коментари 44

Добави коментар

2013.10.27 | 12:01

44
Тшева беше единствената адекватна в студиото

2013.10.27 | 12:01

43
И аз минах Нелегално границата МЕКСИКО-САЩ но сега съм Американец и съм богат!Да не говорим колко Българи работят в Европа-Те с своите доходи ПОДЪРЖАТ Българските си родители.Ако от всички страни върнат нашите ГАСТ-АРБАЙТЕРИ трябва да закрием държавата!Националистите от АТАКА не са националисти щом подържат ТУРСКАТА партия ДПС.
СЛАВЯНСКИ СЪЮЗ

2013.10.27 | 12:00

39
Не сравнявай Българите имигранти с тези бежанци !!! Номер ( 4 ) за да се приеми един закон са нужни минимум 121 депотати сега ясно ли ти е защо Атака не може да реализира желанията си !!!

2013.10.23 | 13:08

5
Ти не си българин,долароядец продажен!

2013.10.27 | 12:01

42
Да ви .ба семено предателско!!!!!!! Популистти мръсни!!!!!!

2013.10.27 | 12:01

41
Предложенията на атака винаги са популистки. Те самите знаят, че са неизпълними, но мехлем за наивни и неграмотни, като пенсийте, заплатите, затваряне на граници, новини на турски и др. Аз също искам тези неща, но не може поради ред причини и те не са свързани с никакви коалиции. Всички нейни предложения винаги започват с „ Да се забрани ..............”. И нищо досега не е забранено. Откакто е създадена единствената и „заслуга” е, че даде властта на ДПС.

2013.10.27 | 11:57

27
Популист бил ВОЛЕН защото искал по- високи доходи за българите и българските богатства да са в български ръце ?! Ами и аз и целият ми род сме популисти атакисти ! Мамка им на другите !
националист

2013.10.27 | 12:00

40
Предложенията на АТАКА са единствените смислени за българския народ.За да спре цялото това безобразие на следващите избори масово за АТАКА-единствения ни шанс да оцелеем.Моля,всички антибългари да се скрият и да не коментират теми за България

2013.10.27 | 12:00

38
Тази "жена" трябва да се прегледа от "акъл - доктор".

2013.10.27 | 12:00

37
б'атака са на боклука, 1.2 % и пада. Lyub4o e подставен на герб, щото и той прави каквото може да ги бута надолу :)

2013.10.27 | 12:00

36
G-ja Tasheva e prava.....

2013.10.22 | 13:47

1
Защо госпожа, този на снимката да не е траверс?! И не си ли говорехте на "другарю" и "другарко" вие от БКПДС?

2013.10.27 | 12:00

35
Ако смятат че праветилството не си върши работата по отношение на бежанците, да поискат вод на не доверие. Популистти долни.

2013.10.27 | 11:59

34
Атака - приказка за наивни, завистливи, неграмотни и безпомощни хора.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини