ДПС бламира Хасан Адемов

  • 17 октомври 2013 08:04

  • 4424
  • 3
ДПС бламира Хасан Адемов
©

ДПС бламира собствения си министър Хасан АдемовХасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година завършва по темата за пенсионирането на военните, твърди Труд. Министърът на отбраната Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен (БСП) пое предизборен ангажимент пред армията да върне старите условия за пенсиониране. Няколко депутати от БСП внесоха промени в Кодекса за социално осигуряване. Днес те ще бъдат обсъдени в комисията по отбрана.

Социалният министър Хасан АдемовХасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година завършва (ДПС) обяви твърдо, че не приема това предложение и дори ще иска въвеждане на възраст за пенсиониране и на полицаите. "Ние на група сме приели предложението на военния министър и ще гласуваме за него в пленарната зала", обяви обаче пред "Труд" председателят на комисията по отбрана Янко Янков (ДПС). Със сигурност промяната ще мине и най-вероятно ще влезе в залата още следващата седмица, обясни и зам.-председателят на комисията Борис Цветков (БСП). "Атака" също приемали промяната и ще гласуват с ДПС и БСП. Единствено от ГЕРБ, които въведоха възрастта за пенсиониране в армията, ще гласуват против.

Военният министър определи изказването на колегата си Хасан АдемовХасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година завършва като изразено "негово лично мнение" и му препоръча да се вслушва повече в експертите.

Найденов отбеляза още, че експертите говорят само за условията за равнопоставеност, което по дефиниция не е вярно. "Няма друга категория трудещи се с по-орязани граждански права - 12 граждански и политически права", подчерта министърът. Това, по думите му, е очевидна неравнопоставеност. Зам. вътрешният министър Васил Маринов заяви, че предложението на Адемов да въведе възраст и за пенсиониране на полицаите е "изненада" и не е било обсъдено с ръководството на МВР.

Последвайте канала на

Novini.bg
4424 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.10.18 | 08:48

3
В случая Адемов е прав. В армията имаше привилегии, които поставяха в неравно положение всички останали граждани.
UNCLE

2013.10.18 | 08:48

2
Виждате ли какво става? Техен министър предлага промяна, която би се оказала полезна. Те го съветват да се обърне към експертите, а той какъв е. Нито един от министрите не може да реши нищо сам. Нареждат му отгоре. Пуснати са там ей така. Жалкото, че някои от тях са умни и интелигентни хора, а позволяват така да се гаврят с тях. Това е пример, че предложенията се правят, а решенията се вземат незнайно къде. Министрите са пешки, лесни за жертване.

2013.10.17 | 12:35

1
Какви са тия простотии от вас? Толкова си стана старомодно "обвинява" , че трябва да си вадим от за***ка глупости сега като бламира? Двойка на псевдо автора

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини