Вежди Рашидов: Съветниците на Стоянович са идиоти

  • 16 октомври 2013 17:54

  • 3633
  • 14
Вежди Рашидов: Съветниците на Стоянович са идиоти
©

Този парламент аз го гледам с любопитство и с отвращение. Това е един такъв спектакъл, че могат артистите да им завидят, с отвращение, защото българският народ не заслужава такъв тип хора да го управляват. Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов.

"Аз съм съгласен с казаното от Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в, защото тя е отдавна в политиката и знае много неща. 100 дни минаха време е да се разработят".

"Ходим на избори, защото живеем в демокрация, жалко че промяна няма", коментира Рашидов. Опозицията трябва задължително да клати властта. Това са законовите лостове, които трябва да ползва. Нормално е опозицията да иска оставката на правителството, ползвайки всички начини, които Конституцията позволява. На мен не ми харесва поведението на управляващите и затова се държим по този начин", поясни той.

"Естествено е да не се осигури кворум, защото БСП управляват, те трябва да си осигуряват кворума", поясни той.

"Има реакции на хората, когато си получил доверието им ти трябва да се вслушваш в тях. Хората искат промяна, искат избори, трябва да се вслушваме в тях", каза Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко. "Когато искаш една власт да падне и да има нови избори, всички които споделят това трябва да бъдат заедно".

"Аз бих се радвал и искам така да управлявам, а хората да ми свирят и танцуват, това е прекрасно", коментира бившият културен министър протестите срещу правителството.

"Много скоро трябва да се махне това правителство, защото това което се случва не е честно към хората. Когато се обсъжда следващият вот на недоверие за провалите в културата, ще се аргументираме по-точно. Новият министър иска да смени съветниците си и да сложи едни идиоти. Не може да те съветват идиоти", даде пример Рашидов с новия министър на културата. За министър Стоянович оценката за 100-те дни управление е стратегията, която беше готова, те сега я променят".

За Българският Лувър, Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко коментира, че животът има смисъл само, ако успееш да осъществиш мечтите си. "Аз се гордея, че успях да осигуря европейски пари за този проект. По-важно е да има приемственост, да създадем нещо значимо за българската култура и нация. Проектът е завършен и може да се пусне в експоатация. Лувърът е готов, министърът да се разработи".

"Екипът, който предложиха на Орешарски е много лош, аз нямам нищо против него като премиер. Той е заложник на екипа си", обясни Рашидов.

"Бюджетът за българската култура от години не е реален. Трябва да търсим повече пари за култура. Аз исках да се обърне повече внимание на артистите, на художниците, на българската книга", завърши Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3633 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар
mmm

2014.05.27 | 13:16

14
Вежди, ти пък за 4 години не изтрезня, и толкова много направи за културата, че просто...

2014.05.27 | 13:15

13
ВЕЖДИ,ГОЛЕМ СИ! МИШОЦИТЕ НЕКА СИ ЦЪРКАТ!

2014.05.27 | 13:15

12
РАШИДОВ е мъж, българин и човек повече от сер-Гей, Болен-Долен-волен и Павел-местан взети заедно защото са оредатели, помияри, педераси.
манев

2014.05.27 | 13:15

11
Платените драскачи на БСП се развихриха.

2014.05.27 | 13:15

10
Боже дори и нормални хора докоснали се до Боко стават идиоти.
Стoлетов

2014.05.27 | 13:15

9
А , ТИ СИ ПРЕКРАСЕН....ОЛИГОФРЕН
ПРЕСТЪПНИК 1

2014.05.27 | 13:15

8
1. КулТУРСКИят министър на Режима БоБо‭ ‬- Вежди Рашидоолу Ефенди, Баш Пазвант на културното, историческо, археологическо, религиозно и АРХИТЕКТУРНО наследство на Българистан е еднакво и солидарно НАКАЗАТЕЛНО отговорен за престъпление на Закона за Паметниците на Културата заедно с ортака си “дядо” Никола Методиев Стоименов-”Севастьянич” ЕГН 69******** както за 1. Унищожаване на Паметник на Културата от Национално Значение Света Марина Пловдив (стенописи), така и за 2. Заблуждаване на органите на кривосъдието в “качеството му на министър”.

2014.05.27 | 13:14

7
той и самият стоянович не пращи от акъл, ама каво да се прави, пак е комунизъм.
Иван

2013.11.03 | 10:32

6
Абе,алкохолизиран тип ти на кой к...р не се качва вече ти си такава долна утрепка че си за 103 парцел нито си за крьст нито си за полумесец долен нагаждач кой те е....е?

2013.11.03 | 10:32

5
Този парламент аз го гледам с учудване и отвращение-че как иначе,нали не можеш да пълниш гушката.Ах,леле,какви продажни душици сте се събрали в тази клиентилистка партия.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини