Джевдет Чакъров: Не трябва да се инвестира само в магистрали

  • 16 октомври 2013 11:48

  • 1473
  • 2
Джевдет Чакъров: Не трябва да се инвестира само в магистрали
©

ГЕРБ не подготви страната за следващия програмен период. Не са договорени евросредства за редица сектори. Това заяви от парламентарната трибуна по време на дебатите по вота на недоверие за регионалната политика на кабинета "Орешарски" депутатът от ДПС Джевдет ЧакъровДжевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със.

Беше заложено проектите трябваше да бъдат готови до края на тази година, което беше грешка на предишните управляващи. Кабинетът "Орешарски" за броени дни успя да подготви документите, добави Чакъров.

Регионалната политика трябва да бъде насочена за изравняване на стандартите в различните региони. Не трябва да се инвестира само в магистрали, а и в по-нисък клас пътища, както и във ВиК сектора. Крайната цел трябва да бъде по-добро качество на живот в различните райони на страната. Явно е, че правителството има визия за това. Ето защо ние подкрепяме регионалната политика на кабинета, каза още Джевдет ЧакъровДжевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1473 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Радо

2013.10.16 | 16:35

2
Като гледам Орешко&Сергей-Ходжа инвестират в нови министерства и нови държавни служители. Набързо забравиха за новите работни места увеличиха заплатита с 30-40 лева и айде вдигнаха данъците с толкова голям келепир няма що!
Борнео

2013.10.16 | 16:35

1
Никакви магистрали, само водни огледала в смесените райони ще се строят.:)

Добави коментар

Водещи новини