Сергей Станишев ще съди Бойко Борисов за обида

  • 14 октомври 2013 07:02

  • 9213
  • 79
Сергей Станишев ще съди Бойко Борисов за обида
© Булфото

Лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на ще започне серия от дела заради обиди и нападки срещу него и семейството му. Това заяви той пред TВ7.

Станишев сподели, че сред хората, от които се чувствал обиден, е и президентът Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в. "Ще потърся отговорност от всички, които нападат моето семейство. В това число и съдебна отговорност. Аз никога не съм нападал близките на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Не ми се иска с Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в да стигаме до съд", отбеляза червеният лидер.

"В моите планове не влиза отиването ми в Брюксел. Поел съм отговорността промяната в България да стане реалност", заяви още Станишев.

Според него БСП е партия в перманентна промяна. "Тя затова оцелява, защото усеща пулса на времето. От сегашните депутати, близо 60 влизат за първи път в парламента. В правителството има безспорни експерти", коментира той.

"Моята кауза е България да се отърси от модела на ГЕРБ и Борисов. Промяната започва да се случва. Вече няма страх - в медиите, в обществото. Спомнете си какво беше през последните четири години. Днес няма репресия", заяви председателят на ПЕС.

"За първи път парламентът е реалният орган, в който правителството се отчита. За три месеца Орешарски е бил повече в сградата на Народното събрание, отколкото Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за четири години. Министър-председателят създаде и Консултативен съвет с граждански организации в Министерски съвет", категоричен е социалистът.

"Промяната още далеч не е цялостна. Нещата трудно стават, защото много се е окопало статуквото в администрацията. Трябва да се научим да приемаме различното мнение като легитимно, като мнение, което има право да съществува и има своето основание", смята Станишев.

"Има хора от Реформаторския блок, които казват, че са пазители на законите, но същевременно не зачитат решенията на Конституционния съд. Трябва да се научим да уважаваме решенията на българските институции, независимо дали ни харесват, или не", заяви още той.

„Най-голямата политическа партия в парламента не е достатъчно сериозно представена в комисиите в Народното събрание. Но това е по воля на ГЕРБ. Не търсим конфронтация с партията на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Не мразя никой мой политически съперник. Не приемам обаче лъжата, манипулацията и личните обиди като методи на политиката", посочи лидерът на БСП.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
9213 79

Свързани новини

Коментари 79

Добави коментар

2013.10.15 | 20:38

79
NE RAZBIRAM EDNO: 90% OT NAS BALGARITE SME ANTIKOMUNISTI A NA IZBORI OTIVAME 10%. Koga 6te ni stane qsno, 4e na4ina e samo edin - svalqne na komunistite s izbori, a ne s pljuene i emozii

2013.10.15 | 17:44

78
ТОЯ СТАНИШЕВ СЪВСЕМ СЕ Е ПОБЪРКАЛ ДАЙТЕ МУ ХАБЧЕ ДА СЕ УПОКОЙИ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА ЗАЕДНО С ОНИЯ ПОМИЯР ПЛАМЕНЧО ОРЕХОВЧО
таджакистанец

2013.10.15 | 17:44

77
Тоя дали се усеща колко е смешен вече!!!?????

2013.10.15 | 17:43

76
"Трябва да се научим да уважаваме решенията на българските институции, независимо дали ни харесват, или не" Idiotisam !!! Ne moje da se uvajavat politi4eski motivirani re6eniq na podkupni sadii.

2013.10.15 | 17:43

75
Kakva naglost ! Manupulant, intrigant, lizemer i lajez ima nahalstvoto da se pi6e obiden ! Tozi koito obijda inteligentnostta na edin zql narod.

2013.10.15 | 17:43

74
Можеше да е смешно, ако не беше страшно, как се опитва да внуши на цяла България, че за своите три години и малко власт, Бойко Борисов е наложил "модел", който сега, видиш ли, Станишев преборвал. Но не е ли истина, че вече двадесет и три години се опитваме безуспешно да преборим грозния комунистически модел. Именно на този отвратителен и ужасяващ модел е представител БСП и самият Станишев. Да си припомним кои са ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ в България: Това са БСП. От тука и децата вече трябва да могат да се сетят, кой направи февруарската криза, предизвика февруарските протести и се възползва максимално. Сетете се как им течаха лигите и на Серго и на Местан през февруари, когато започваха да говорят какви големи спасители са те на България от кризата със сметките на тока. Някой да има с върнати пари от онези надписани сметки!?
маги

2013.10.15 | 16:01

73
Вие Господин Станишев, трябва да сте подсъдим по доста обвинения. Благодарение на Вас, страната ни е в това окаяно положение. И колкото и да се опитвате да стоварвате вината на ГЕРБ рано или късно истината ще излезе наяве.
популярна песничка

2013.10.15 | 16:01

72
ПОБЕДА ! И ПАК ПОБЕДА !! ПОБЕДА НАД ЧЕРВЕНИТЕ ГОВЕДА !!!
Антония

2013.10.15 | 16:01

71
Серго, ти си за в съда, верно е.,.ама не като ищец, ами като подсъдим! И земи се дръж като мъж, стига си ревал!
Ася

2013.10.15 | 16:01

70
Станишев... поредното доказателство, че освен с интриги, с друго не може да се занимаваш!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини