Борисов: БСП са пуснали в действие и лъжливите си социолози

Всеки ден се чудя на лидерите на трите малки партии в парламента, които откраднаха управлението на държавата, как могат да се наричат победители. Това заяви в Хасково лидерът на ПП ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който се срещна със структурите на ГЕРБ от Хасково, Пловдив, Кърджали и Стара Загора.

За първи път ние спечелихме изборите веднага, след като бяхме управлявали един мандат; за втори път българите ни повериха управлението на държавата. И сега, лидерите на тези три партии се наговориха, и пред обществото твърдят, че са различни, но всъщност командният им център е един. Всеки ден се питам – как Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на има морал да говори, че е победител, след като е докарал България до това положение? Тези хора нямат нито морал, нито силата да си признаят, каза Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Според председателя на ГЕРБ – Орешарски е забравил за всички официални входове и не знае нищо друго, освен задните входове. „Освен у нас, Орешарски вече месеци наред е в изолация и от света. Нито е ходил някъде другаде освен един път в Китай, нито световните лидери идват у нас. Това е тотална изолация”, каза Борисов.

„На този фон се чудя как Местан обяснява на своите хора, че е в коалиция с партията, направила Възродителния процес? Как им обяснява, че управлява с бившите комунисти – защото БСП е партия на бившите комунисти, която не се е реформирала”, каза Борисов.
„Тези хора са направили лагерите в Белене; взривявали са църкви, а 1944 г. са избили цвета на българската нация”, каза Борисов.

„Ами Сидеров? Как обяснява на своите избиратели, че държи на власт ДПС? Местан казва кой ще е министър, а има 30 – 40 депутата, но Сидеров не говори за това. Той прости ли им на БСП и ДПС за всичко, което правеха, и за всичко, което той самият говореше преди 4 години, че днес говори само за ГЕРБ”, каза Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Ако БСП наистина води в социологическите проучвания, щяха да направят избори и да ги спечелят. Пуснали са в действие и лъжливите си социолози, заяви Борисов, по повод последните социологически проучвания.

„Първото, което направиха, беше да затворят държавната НЦИОМ, защото очевидно им пречеше и даваше верни резултати. Сега техните хора излизат и всеки ден твърдят, че БСП изпреварвала ГЕРБ и това било трайна тенденция. Е как ще ни водят? След като само преди два месеца на изборите във Варна ги бихме за пореден път всичките, победихме 17 партии срещу нас. Преди две седмици в Гърмен имаме 2500 гласа; повече от миналите избори. В червения бастион Трън ги бихме още на първия тур. Е, как ще ни водят по социологията тогава”, каза Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Според председателя на ПП ГЕРБ – ако БСП наистина е водила по социологическите изследвания, щяха да направят избори веднага, да ги спечелят, да си направят правителство, „а ние да сме опозиция”. „Само че дори и Първанов, и много други хора в БСП знаят, и казват публично, че те не са спечелили, и Станишев няма моралното право да управлява с ДПС и Сидеров”, каза Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Единственото, което правят сега БСП, ДПС и „Атака”, е да се вкопчат здраво във властта, защото знаят, че те повече няма да се върнат и хората нямат да им простят това, което правят с България. Ако сега ГЕРБ беше на власт, щяхме да дойдем по автомагистрала „Марица”, защото тя щеше да е готова, отбеляза лидерът на ГЕРБ. „Всяка година президентите Ромпой и Барозу идваха в България, за да ни откриват проектите – метрото, околовръстното, пътищата. А вчера Зинаида Златанова има наглостта да говори, че съм рязал много ленти. Е как да им обясня, че преди рязането на лентата има много работа, която трябва да се свърши – прави се проект, договаря се финансирането, осигуряваш съфинансиране, строиш, проверяваш и чак накрая е лентата. Как да им го обясня?! Те това не го разбират, защото са некомпетентни.

Когато ГЕРБ дойде на власт внасяхме около 1 млрд. на година в Европейския съюз, а получавахме по-малко пари, точно заради некомпетентността им”, посочи Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Според него - когато ГЕРБ е дошъл на власт, усвояването на евросредствата е било 0,7%. „Техните некадърни министри бяха виновни за това, че нищо не се усвояваше. Ние стигнахме 37%, но ни се наложи месеци наред да преодоляваме недоверието на хората заради далавери като „братко – батко” и други. Аз сега не мога да обясня това на Зинаида Златанова, защото тя не разбира нищо”, коментира още Борисов.

„Освен всичко друго сега смеят да уволняват поголовно в цялата страна”, посочи лидерът на ГЕРБ по повод политическата чистка, която тече в цялата страна. „Следващият път, когато ГЕРБ се върне, вече няма да бъдем толкова добри. Ние не правихме чистки, не сменяхме никого, а само тези, за които знаехме, че крадат като например министърът на здравеопазването Таня Адреева. Тя стана шеф на „Шейново” по време на нашия мандат. Тя беше временно изпълняваща длъжността директор и сега тази жена дойде и уволнява наред всички шефове на болници, които са станали директори след конкурс. А на нас ни викат „диктатори””, каза още Борисов.

БСП, ДПС и "Атака" имат такова заболяване, казва се делюзия. Това е, когато желаното го приемаш за действителност, каза лидерът на ГЕРБ. На въпрос за симптомите за болестта, Борисов обясни: Желаното го представят за истина. "Тя датира още от първите евроизбори, когато откраднаха пресконференцията. Тогава ГЕРБ победи с 5000 гласа, а Станишев направи пресконференция, че е спечелил изборите, и така до ден-днешен".

"Те излизат и говорят като суверени на народа, а народът посочи ГЕРБ за първа политическа сила, не е посочила третата или четвъртата да управлява. Това, че Конституцията е така направена, че да иска тълкование за всяко нещо, и да може да бъде тълкувано по начин, изгоден за управляващите, това не им дава никакво морално оправдание", каза Борисов.

На срещата Борисов е напомнил още веднъж на младежите - да имат ясното самочувствие на партия, която за първи път е победила повторно на парламентарни избори.

Партията победител на последните избори е ГЕРБ и в никакъв случай не трябва да има ниско самочувствие у тези млади хора, защото са изключителни експерти и много неща са направени, каза Борисов.

"Казах им, че сега, ноември месец, магистрала „Марица" щеше да е готова, сега не знам, кога ще е готова. Ние, разбира се, сме си отчели слабостите. Те много неща поставят като теми, с които ние се съобразяваме. Затова всеки уикенд, аз се срещам с партийните организации в страната, защото се оказа, че имаме изключителни кадри, изключително подготвени хора, които са готови да заемат в следващото управление ръководни места", каза Борисов.

Спорт

още

Коментари

 1. 2013.10.14 | 15:59

  Това че тука някакви глупаци и идиоти реват против Бойко като вдовица за к...р не променя факта че при нови избори ГЕРБ пак ще спечели най-много гласове. А вие си пишете идиотизми - никой не ви обръща внимание.

  1. 2013.10.14 | 15:59

   Ще поживеем, ще видим е казал народа.....2017 още е далече:-)

 2. 2013.10.14 | 13:07

  като в доброто старо време - "комсомолците" на партията убедено и влюбено са вперили поглед в своя вожд :)))) Води ни партио любима !! Беззаветно (безпаметно) сме предани на вожда и учителя наш !! :))))))))))))))))))

 3. 2013.10.14 | 15:59

  Прав си Крумчо. Такова нещо реформирани комунисти няма. Затова и ГЕРБ ще иде в историята, защото всички начело с Банкянската тиква, Цецо шлифера, Цецка и много други са бивши комунистически величия. Крумчо, понякога и на такива като теб им светва лампичката, лошото е, че не разбирате за какво ви свети.

 4. 2013.10.14 | 11:57

  за гомньото Тиквоча.

 5. 2013.10.14 | 11:57

  Борисов, мръсник мръсен.......КОЙ уби Душко Добродушков бе.....КОЙ,КОЙ,КОЙ??????

 6. 2013.10.14 | 11:57

  Защо убихте Мишо Бирата и жена му......а Георги Стоев??? Кой е Б.Б, кой е Ц.Ц.......а И.Ф.....КОЙ, КОЙ,КОЙ,КОЙ.....мафиотски подлоги мръсни!!!!

  1. 2013.10.14 | 11:57

   Шалтер...Оставяш впечатление че эа Ботев и Левски не ти пука особено,но эа Мишо Бирата в огъня стъпваш беэ да се эамислиш!Наистина ли ти беше кумир в живота или научи эа съществуването му от жълтаята преса?

 7. 2013.10.14 | 11:33

  Като само ГЕРБ са експерти в държавата и са компетентни по всички въпроси, защо не го усетихме при управлението им?

 8. 2013.10.14 | 11:33

  Боко продължава да си вярва, че народът на България го подкрепя и някога ще може отново да управлява.

 9. 2013.10.14 | 11:33

  Иска му се на Борисов и другите да страдат от неговите болести.

 10. 2013.10.14 | 11:33

  Самохвалко! Улисан в магистрали и далавери, така и не видя, че е довел хората до просешка тояга, а раждаемостта у нас е като след Втората световна война.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9

Напиши коментар

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Знаете ли как се шофира през зимата?

Знаете ли как се шофира през зимата?

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.