Радан Кънев: Пеевски символизира всички пороците в системата ни

  • 11 октомври 2013 21:23

  • 1795
  • 4
Радан Кънев: Пеевски символизира всички пороците в системата ни
©

Едва ли Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на е толкова важен като човек, но той явно е важен като фактор за ДПС и БСП. За нас е важно как той е постигнал това шеметното кариерно развитие, което символизира всичките пороци на системата ни. Той на 25 години е бил заместник - министър и началник на Държавният резерв. Той е и народен представител, които не влиза в НС, но е много важно да стане шеф на ДАНС. Това заяви лидерът на ДСБ Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и в предаването "Панорама" по БНТ.

Оставете човека, ние не разглеждаме него, каза още той. По думите му те наблягат на чисто политическата страна на нещата и на правната.

По думите му роднинството и шуробаджанащината са прояли държавата ни от векове. Нашата борба е да заработят институциите в страната, категоричен е той.

Наши и ваши избиратели няма. Трябва да има държава, за да го има и дясното, уточни още Кънев.

В днешното правителство държавата отсъства, за да властват групировките, смята лидерът на ДСБ. По думите му по този начин се създава една уродлива форма на бизнесмени като Пеевски. Как е успял като е работил само държавна работа, попита още Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

Последвайте канала на

1795 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.10.14 | 03:15

4
В тази държава всеки по известен дава изявления.Обикновено казва неща,които всички знаем,че са така,че са станали,знаем как и кой е помогнал да се случат,знаем и какво още има да се случи на богати и успели бизнесмени-да станат още по богати,а бедните още по бедни.Извинете за дългото изречение.

2013.10.14 | 03:14

3
куршум за теб

2013.10.13 | 08:40

2
Раданчи, ми чи ти ги символизираш, мамин сладък. С*ра на цялата ви пасимана и тъпото театро, което разигравате с дружката си Пеевски!!!
ivan rodos.gr

2013.10.13 | 08:40

1
au kvo njema ve v parlamenta,,na kogo govoris mazniak

Добави коментар

Водещи новини