"Атака": Не сме взели решение за вот на недоверие към кабинета

  • 07 октомври 2013 14:46

  • 1629
  • 10
"Атака": Не сме взели решение за вот на недоверие към кабинета
©

Не е вземано решение за внасяне на вот на недоверие към правителството.

Това заяви в интервю за БНР депутатът от "Атака" професор Станислав Станилов. Той поясни, че колегата му Магдалена Ташева е изразила лично мнение, че е възможно партията да поиска вот, но решение за това засега няма. Професор Станилов каза, че част от депутатите от парламентарната група на "Атака" са били в Брюксел, за да изразят на място недоволството си от изказване на евродепутат от Европейската народна партия по отношение на "Атака": "Аз съм сигурен, че оттук са им казали "Идват от "Атака", не ги приемайте" и така нататък", обясни той.

В отговор на въпроса дали пътуването е платено от партийната субсидия, проф. Станилов отговори: "Защо не попитате няколко десетки милиона субсидия на ГЕРБ къде се харчи, а всички гледате в мижавата субсидия на "Атака"?! Ние ги харчим само за партийна дейност, отделяме пари, за да помагаме на различни хора, за телевизията си, за вестника си. Нито питат БСП, нито питат ДПС", категоричен беше Станилов. Професорът отрече информацията за скандала в брюкселски ресторант, в който са вечеряли колегите му от парламентарната група: "Ваши колеги, от информационна агенция, са изпратили там човек с портрета на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа да го показват на сервитьорите, които са казали, че такъв човек никога не са виждали. Няма такова нещо!", заяви той.

Депутатът от "Атака" заяви, че гледа положително на идеята на председателя на Народното събрание Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно да има извънредни пленарни заседания заради многото пропуснати парламентарни дни. Той призова депутатите от управляващите две партии да се "стегнат" и да посещават по-често пленарната зала. Лаконичният коментар за промените в така наречения "Закон за досиетата" на проф. Станилов е: "Мижави работи, буря в чаша вода". 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1629 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
НАЦИОНАЛИСТ

2013.10.10 | 15:53

10
Докато бАтака са на хранилката на комунистите и турците вот на недоверие не може да се очаква от предателите и безродниците !!! От време на време си вдигат цената за да могат да изпросят още някой милион !!!
чочко

2013.10.10 | 15:53

9
Деди, приключихте, време е да стягате куфарите за Анадола!

2013.10.10 | 15:53

8
АТАКА/еничари/ потурчват страната ни с помощта на БСП/фалшификатори/ и ДПС/старите нагли/.
НАЦИОНАЛ---------------ПЕДАЛ (АТАКИСТ)

2013.10.10 | 15:53

7
Много добре знаят, че след падането на Тройната ламя умрялата им партийка престава да съществува !!! Единствения шанс на Сидераста е да стане депутат от ДПС, затова се напъва да им се хареса !!!

2013.10.10 | 15:52

6
ТОЗИ Е БИЛ АГЕНТ ОТ ДС
БАЙ ВИ наМЕСТАН

2013.10.10 | 15:52

5
Те затова комунистите искат да наложат нов закон за досиетата, с който да не се огласяват ДС-агентите и да ги набутат в такива маргинални партии като Атака, при Лайнеков , При Св. Витков и др. . По този начин гарантират участието на ДС-кадрите за дълги години във властта !!! За ДПС се знае--те са си агенти на ДС !!!!!

2013.10.10 | 15:52

4
Колко е тъжно - възрастни хора без капка морал и липса на всякакво достойнство "управляват" нещастната ни държава, а младите способни и достойни българи не се допускат да направят каквото и да било за родината си.
ПЕДЕРАС ОТ АТАКА

2013.10.10 | 15:52

3
ПРЕДЛАГАМ: Волен Сидеров да стане главен МЮФТИЯ а Ахмед Доган за лидер на Атака. КОЙТО Е СЪГЛАСЕН ДА ГЛАСУВА,Приема се !
B

2013.10.10 | 15:52

2
Атака показаха какви националиости са...Турски и цигански !

2013.10.10 | 15:52

1
"Атака" са помаци, ама всички до един, независимо дали са членове, симпатизанти или депутати. Всички атакисти се принудиха да са в ролята турци и в религия мюсюлмани заради парите, които партията ще прибере или по-точно нейният лидер. Тези пари, които са държавни издържат всички атакисти, като се почне от депутати, членове, та се завърши до симпатизанти. Всички вземат парите и мълчат, хич не им пука, че "Атака" гласува с ДПС.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини