Пленумът на БСП обсъжда 100-те дни на кабинета "Орешарски"

  • 05 октомври 2013 11:07

  • 1413
  • 0
Пленумът на БСП обсъжда 100-те дни на кабинета "Орешарски"
© Булфото

Стоте дни на правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 ще бъде темата на Националния съвет на БСП, който се провежда на "Позитано" 20. Друга тема на пленума ще бъде актуалната политическа обстановка, както и кандидатурата на Мартин ШулцМартин Шулц Мартин Шулц – германски политик, председател на Европейския парламент Мартин Шулц е роден за президент на Европейската комисия,  каза пред журналисти Дора Янкова, депутат и член на ръководството на партията.

Георги Божинов заяви, че пленумът ще мине спокойно. "Претенденти за поста на г-н Станишев, вътре и навън, дал Господ", каза Божинов. Според Божинов претендентите нямат шансове.

На въпрос дали пленумът ще е спокоен, Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в заяви: "Веднъж на три месеца! Ако не е спокойно...". Янаки Стоилов заяви, че на пленума вероятно ще се обсъжда провеждането на следващия конгрес на БСП, в началото на 2014 г.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1413 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини