Изслушват трима министри за бежанците

  • 03 октомври 2013 07:13

  • 911
  • 1
Изслушват трима министри за бежанците
© Булфото

Проблемът с бежанската вълна у нас ще бъде обсъден на съвместно заседание на комисиите по здравеопазване и правата на човека. Трима министри ще бъдат изслушани за мерките, които правителството ще предприеме за справяне с извънредната ситуация.

Броят на нелегално преминалите
границата надхвърли тавана от 5 000 души. Само през септември в България са влезли близо 2 400 имигранти. Още тогава капацитетът на центровете за настаняване беше изчерпан.

Заради проблемите с овладяването на бежанската вълна вчера беше уволнен председателят на Агенцията за бежанците Никола Казаков. Неговото място заема експертът от Министерството на отбраната Николай Чирпанлиев, който също ще бъде изслушан от депутатите днес.

Според министъра на вътрешните работи Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола до края на годината броят на бежанците у нас може да достигне 11 000 души.

Последвайте канала на

911 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.10.03 | 23:51

1
Мерки ще вземат, чак когато убият и изнасилят малки момичета от квартала... ХОРА СЪБУДЕТЕ СЕ И ДАЙТЕ ОТПОР НА ЧЕРНАТА ПАПЛАЧ!!!

Добави коментар

Водещи новини