Орешарски: Стартираме "Южен поток" в най-скоро време

  • 02 октомври 2013 14:15

  • 834
  • 2
Орешарски: Стартираме "Южен поток" в най-скоро време
©

"Южен поток" е дълъг проект. Той стартира още през 2008 година. Към настоящият момент ускоряваме работата и сме на път почти да преодолеем изоставането.

Това каза премиерът Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 от парламентарната трибуна по време на днешния парламентарен блиц контрол. Той отговори на въпрос поставен от Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, защо се бави проекта "Южен поток". Това е проект, от който са заинтересувани 8 страни от Европейския съюз и той може да донесе милиарди на България. Какви са причините и кога ще можем да стартираме "Южен поток", попита лидерът на "Атака".

Надявам се в най-скоро време да стартираме този проект. Извършваме всички необходими действия, за да наваксаме сроковете. Говоря най-вече за подготовката на документите за проект, допълни още Орешарски.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
834 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
КАКА

2013.10.03 | 00:52

2
може ...вервай си ...питай мути

2013.10.03 | 00:52

1
А хилядите граждани от Бургас и Варна, които протестираха да се спре Южен Поток,поради неясно осъзнаване вредите за околната среда???? Тях какво... кучета ги яли! Оставка!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини