Станишев: ГЕРБ рушат институциите

  • 02 октомври 2013 13:33

  • 1175
  • 1
Станишев: ГЕРБ рушат институциите
©

Гласувах против исканото отстраняване на председателя на парламента, защото това искане не е мотивирано с тези мотиви, които са описани. Това, което се случва през последните месеци като поведение на най-голямата политическа сила, е последователно поведение за разрушаване на институциите. Това каза лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на след отхвърлянето на искането за оставка на председателя на Народното събрание Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно.

"Най-голямата партия не призна изборите, организирани по същество от нея самата и нейната администрация. Вие имате великолепна възможност да се утвърждавате като сериозна опозиция, която опонира, но не по този начин. Не разбирате ли колко е нелепо? По този начин няма да спечелите нито повече доверие, нито политически дивиденти”, обясни той.

Във връзка с изказването Миков преди гласуването, Станишев каза: "Чухме изказване на един истински убеден парламентарист, който ще отстоява авторитета на Народното събрание, независимо от своето качество".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1175 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.10.02 | 19:57

1
КОЙ ПРЕДЛОЖИ ПЕЕВСКИ?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини