ВМРО-БНД: Никога не сме подкрепяли антибългарската клика на Доган

  • 01 октомври 2013 09:03

  • 2369
  • 1
ВМРО-БНД: Никога не сме подкрепяли антибългарската клика на Доган
© Булфото

ВМРО-Българско национално движение /БНД/ излeзe с официална декларация по повод появилите се спекулации, че партията е подкрепила кандидата на ДПС в произведените частични избори за кмет на община Гърмен на 29 септември т.г., съобщиха от  областното ръководство на партията в Благоевград.

"Недвусмислено заявяваме, че никога и по никакъв повод ВМРО не подкрепя представители на турската етническа противоконституционна партия ДПС, пише в декларацията. Позицията на ВМРО винаги е била такава. Това лесно може да се проследи във всичките ни действия, насочени срещу паразитизма на ДПС в българския обществено-политически живот."

ПП "ВМРО-Българско национално движение" не е подкрепяла нито един от двамата кандидати за кмет на Гърмен, посочват още от  партията.

"ВМРО няма как да подкрепя антибългарската клика на Доган, съставена от хора като Ахмед Башев, които са превърнали Гърмен и други български общини във феодални владения. "Нещо повече - ВМРО изпраща сигнал до Главния прокурор с искане да бъде свален имунитетът на Ахмед Башев като народен представител, както и да бъде разследван за насаждане на религиозна омраза и дискриминация, заради изявленията му в Рибново", заявяват още от ВМРО.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2369 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Справедлив

2013.10.01 | 17:34

1
Явно забравихте 2000 година като се явихте в коалиция заедно с ДПС в Своге???

Добави коментар

Водещи новини