ГЕРБ: Башев заплашва хората, ако не гласуват за ДПС

  • 23 септември 2013 07:42

  • 2457
  • 6
ГЕРБ: Башев заплашва хората, ако не гласуват за ДПС
©

Наистина искаме да победим страха в нашата община. Налага се такъв модел на работа от г-н Башев. Той ходи и заплашва хората, ако не гласуват за ДПС. Онзи ден в Рибново той каза, че ще настани помак в полицейското управление в града. Това заяви Верхат Ислямов от ГЕРБ, кандидат за кмет на община Гърмен в сутрешния блок на БТВ.

В община Гърмен живеят много етноси и общности. Ако г-н Башев работеше по този начин, нямаше да е кмет толкова време, каза Минка Капитанова, кандидат за кмет от ДПС. Тя попита кандидата на ГЕРБ защо се страхува да каже, че е помак. Политическа партия ГЕРБ продължава пред общината  да стачкуват пред общината в Благоевград срещу Муса Палев, каза още тя.

Попитана защо помаците трябва да се развиват според религията си, тя заяви, че няма подобно нещо.

На въпрос дали ГЕРБ са давали дърва от горското стопанство на техни хора, Капитанова заяви, че това е точно така. Определени хора получаваха дървен материал, уточни тя. 

Ислямов реплекира, че Башев ходи и заплашва хората. Обявил е, че сега ще влиза по училищата, заяви той. По думите му хората се страхуват.

Капитанова заяви, че Общинска администрация е много добре работеща.

Според Ислямов кандидатите за изборите са само двама, защото освен, че се страхуват хората, а има и много поставени лица. След 10 август започнаха номинация по села, те лъжат самите си хора, каза още гербаджията.

ГЕРБ бяха уволнили 9 души, които са помаци. Няма да цитирам имена. Те са носили турски имена. Не се срамуваме да кажем, че сме помаци. Дори и ромите си казват, че са цигани, заяви Капитанова.

Няма такова нещо, категоричен е Ислямов.

15% е безработицата в община Гърмен. Имаме потенциал за развитие на всякакъв туризъм, каза Капитанова.

Ислямов заяви, че има изцяло програма за развитие на културно-исторически туризъм, също така той трябва да се направо по-масов.

Последвайте канала на

2457 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
df

2013.11.25 | 07:15

6
ми то в Кърджалийско това е редовна практика...
кико

2013.11.25 | 07:15

5
тия как неим умръзна да лалат само глупости
moni

2013.11.25 | 07:14

4
А анализът е унищожителен. ГЕРБ не се е борил срещу кризата, а я задълбочил, установиха те. Равносметката за 42 месеца управление е дългове 8 милиарда лева и 800000 безработни, сред които 100000 младежи
mimi

2013.11.25 | 07:14

3
Нима забравихте тези думи на Борисов? Забравихте ли, че той ви нарече „лош човешки материал”? Забравихте ли, че България беше осъдена заради своеволията на Борисов за ръководена от него акция
аз съм Тото

2013.09.24 | 00:48

1
Аз съм Тото. А ти си избери кой(я) си- moni ,gogo или mimi.
gogo

2013.11.25 | 07:14

2
Трябва да излекуваме държавата от този тумор ГЕРБ, защото докато този човек стои около властта, той винаги ще прави мизерии, за да дестабилизира страната. Демокрация в България не може да има, докато Бойко не влезе в затвора",

Добави коментар

Водещи новини