Шопов към Орешарски: Слушайте "Атака"

  • 20 септември 2013 12:12

  • 1927
  • 3
Шопов към Орешарски: Слушайте "Атака"
©

Важно нещо са програмите на правителствата, но те трябва да бъдат изпълнени. Тенденцията е негативна - досега нямаме правителство, която да е изпълнило програмата си и затова са се проваляли с трясък. Това заяви депутатът от Атака Павел ШоповПавел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град завършва гимназия, а през 1981 година  от трибуната в НС при обсъждане на програмата на кабинета "Орешарски".

"Слушайте това, която казваме от "Атака". Ние даваме ценни съвети, а другите не ни слушаха. Най-важното нещо, което трябва да направите, е да скъсате рязко и незабавно с колониалния модел. Трябва да се отървем от икономическата зависимост, а за да стане това трябва да се изгонят монотполите, защото те са чужди. Трябва да се върнат в български ръце банките, застрохователното дело, комуникациите, енергетиката и т.н. Оттук изтичат огромсни средства. Необходимо е да се взимат решенията тук и сами, с нашия парламент. А не да треперите какво ще ви кажат в чужбина, как ви е погледнал Барозу или какво ви е казала Меркел", каза още Шопов.

По думите му най-важният въпрос е този за бедността. "Ние имаме програма, слушайте се в нея. Най-важната причина е да се скъса с диктата на МВФ и Световната банка. Предишният финансов министър бе служител на Световната банка и той изпълняваше бюджет под диктата й", заяви националистът.

Шопов отправи няколко питания към Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, а именно:  Дали ще наложи мораториум върху отпадането на забраната за покупка на българска земя от чужденци, как ще се справи с битовата престъпност и дали ще рестартират 3 и 4 блок на АЕЦ "Козлодуй", също така какво ще се направи по проекта "Белене".

Последвайте канала на

1927 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.09.21 | 10:54

3
Които е слушал''АТАКА'' е влязьл в БАТАКА.
ЗАЗА

2013.09.21 | 10:54

2
СЛУШАИТЕ АТАКА И ОСТАНЕТЕ ГЛУХИ ЗА НАРОДА ТОВА ЩЕ ВИ ОТКЪСНЕ ГЛАВМИТЕ!!!
roshav

2013.09.21 | 10:54

1
Тоя луд ли е? Премахването на валутния борд директно ще ги подтикне да повторят сценария от 1997.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини