Сидеров: Няма да правя кефа на Бойко и Драгойко

  • 19 септември 2013 18:28

  • 18802
  • 320
Сидеров: Няма да правя кефа на Бойко и Драгойко
©

Новината, че няма да влизаме в Шенген е много добра. Нямаме работа там. Влезем ли в Шенген, няма да спечелим нищо, а бежанците ще се насочат още повече към България.

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Мораториумът за купуването на земя от чужденци трябва да се удължи. Това е наша идея, продължи Сидеров. Той коментира и 100-те дни управление на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21. Това правителство работи в ненормална обстановка. Интересното е, че вчера и днес нямаше протести. Защо? Защото, ГЕРБ влязоха в парламента. Те организираха тези протести и плащаха на участващите в тях. Тук Сидеров влезе в спор с водещата Цветанка Ризова дали всички участници в протестите са били платени. Вас, ако ви замерват с камъни, вие как ще реагирате, попита той Ризова.

Предишният кабинет на ГЕРБ задължително се нуждае от ревизия. Освен отчет на 100-те дни управление на кабинета, трябваше да има и такава ревизия. Имам усещането, че май има съглашателство между бивши и настоящи управляващи. Цялата администрация от времето на ГЕРБ си стои. Орешарски трябва да действа много по-активно в това отношение, категоричен беше Сидеров. Това правителство нямаше достатъчно време да се оцени. Ние депутатите също работихме в ненормална обстановка. Крещяха ни, че ще ни отрежат гръкляните и такива работа. Сега при по-спокойна обстановка може да се работи нормално и да се види, кой каква позиция защитава. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е бил член на БКП и може да коментира по-добре от мен Комунистическия манифест, отговори Сидеров на въпрос дали социалните идеи на кабинета, не приличат на Комунистическия манифест.

Харесва ми да повтаряте непрекъснато, че "Атака" подкрепя правителството, но това не е вярно. Един човек лансира тази идея. Аз няма да правя кефа на Бойко и Драгойко. А, вие журналистите задавате такива въпроси, защото сте комплексирани, заяде се отново с Ризова Сидеров. При гласуването на вота на недоверие, аз и моите колеги няма да сме в парламента, а в Брюксели няма да можем да гласуваме. В Брюксел имаме важни срещи, планирани много отдавна. Ако, бяхме в Народното събрание, щяхме да гласуваме по съвест. Не съм чел мотивите на ГЕРБ. Те ги сменят през ден, отговори Сидеров на въпрос, как ще гласува при вота на недоверие.

За Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на не мога да говоря много. За него много повече може да говорят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Те са имали много повече контакти с Пеевски, отколкото аз. Трудно е да си съставиш мнение за даден човек, когато не сме го видели в действие. БСП и ДПС категорично не са се консултирали с нас за назначаването на Пеевски, каза още Сидеров. Работим по-много сигнали в парламентарната комисия, която оглавявам. Най-много са срещу Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното. Това правителство може да изкара пълен мандат, стига да върши правилно нещата, завърши Сидеров.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
18802 320

Свързани новини

Коментари 320

Добави коментар

2015.02.11 | 10:20

320
Алоо , Сидеров ! Какво правиш , за да не влиза паплач през границата? А за Шенген не се тревожи, това е най-малкия ни проблем.

2015.02.11 | 10:19

319
Обожавам грухтенето и ревовете на герберските педераси,да ревът свинете така трябва.

2015.02.11 | 10:19

318
Аууууу как вият и ревът тука мръсните гербери,музика за ушите.
АТАКА ДПС ВЕЧНА ДРУЖБА

2015.02.11 | 10:19

317
Днес е петък ,бягай в джамията да се молиш и изкупиш греховете си ПРЕДАТЕЛ!

2015.02.11 | 10:19

316
Ето го и Крумчо Педерасганчо с разпрания симитлийски герберски гъз
БОЗДУГАН

2015.02.11 | 10:19

315
Аз съм свидетел на какви унижения е подложен моя идол Сидерастоглу от тези ненаситни на ласки палавници от ДПС. Той им предложи орален секс, но те по традиция държат на анален . А особено когато го сгънат под масата--тогава става нетърпимо ..

2015.02.11 | 10:19

311
Браво Крумчо Педерасганчо,без напрежение разпрания ти герберски гъз ще издържи цял утре татенцето ти ще ти го зашие ако му направиш фелацио.

2015.02.11 | 10:19

314
ПАК ШИКАЛКАВИШ ВОЛЕНЕЕЕ ЗАСРАМИ СЕ ОТ НАРОДА КОЙТО ТИ ВЯРВАШЕ!!!!!!
Georgi

2015.02.11 | 10:19

313
волен ПЕДЕРАСТ С ГЪЗ РАЗПРАН волен ПЕДЕРАСТ С ГЪЗ РАЗПРАН волен ПЕДЕРАСТ С ГЪЗ РАЗПРАН волен ПЕДЕРАСТ С ГЪЗ РАЗПРАН И ВСИЧКИ ТРАВЕСТИТЧЕТА ДЕТО ПИШЕТЕ В ПОДКРЕПА НО боленсидероуглу, ЩО НЕ СИ МАНЕТЕ ВИБРАТОРИТЕ ОТ ЗАДНИЦИТЕ И ДА ХОДИТЕ ДА ВИ ШИБАТ, КУРВИ ИЗТЪРБУШЕНИ
Georgi

2015.02.11 | 10:19

312
волен ПЕДЕРАСТ С ГЪЗ РАЗПРАН волен ПЕДЕРАСТ С ГЪЗ РАЗПРАН волен ПЕДЕРАСТ С ГЪЗ РАЗПРАН волен ПЕДЕРАСТ С ГЪЗ РАЗПРАН И ВСИЧКИ ТРАВЕСТИТЧЕТА ДЕТО ПИШЕТЕ В ПОДКРЕПА НО боленсидероуглу, ЩО НЕ СИ МАНЕТЕ ВИБРАТОРИТЕ ОТ ЗАДНИЦИТЕ И ДА ХОДИТЕ ДА ВИ ШИБАТ, КУРВИ ИЗТЪРБУШЕНИ

2015.02.11 | 10:19

310
ха ха ха ей тоя ме кефи аз и тоя и ще пламне България ще колим и бесим като през 90-те Сидеров само така твърда ръка за тоя разхайтен от проблеми народ ДЕТО Е СВЕЛ ГЛАВА ПРЕД ДИЛЕМАТА ТЕЯ 300 ЛЕВА НА КОЙ ДА ГИ ДАДЕ ПО-НАПРЕД НА топлофикация ли която е като брадва над врата на бедната сиромашка душа или пък на ЕНЕРГОТО което точи веригата да те нареже и изключи с глоба Дилема дилема Как се решава такъв проблем ИЛИ КРАДЕШ ИЛИ УМИРАШ КАК ДА СИ ЧЕСТЕН СИТ И ДОВОЛЕН В ТАЯ СИТУАЦИЯ ?!МРАЗЯ БОГАТАШИТЕ !!!!
Леле

2015.02.11 | 10:18

309
Бял педал

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини