Божидар Лукарски: От новото министерство ще се облагодетелства ДПС

  • 18 септември 2013 18:48

  • 3344
  • 2
Божидар Лукарски: От новото министерство ще се облагодетелства ДПС
©

СДС първо повдигнаха въпроса за мъглата, която витае около създаването на Министерството на инвестиционното проектиране. Проблемите на правителството са много, но създаването на ново министерство и разделянето на проектирането от строителството се прави, за да се облагодетелства ДПС от европейските средства, каза Божидар Лукарски, председател на СДС в предаването "Още от деня" по БНТ.

"ГЕРБ се вслушаха в нашето предложение срещу създаването на Министерство на инвестиционното проектиране, но ние още не сме решили дали да ги подкрепим за този вот на недоверие. Ръката е подадена не само към ГЕРБ, а към всички десни от Реформаторския блок за свалянето на това правителството. Това е кауза на всички партии не само на ГЕРБ", добави още той.

"Моето желание е да има колкото се може по-скоро избори, защото това е добро за България. Нашите политически насоки са сваляне на правителството  и нови избори. Искаме да променим данъчните ставки, имаме конкретна политика за разбиване на монопола на Здравната каса и създаване на много каси и други от предизборната ни програма", обяви Лукарски.

В партиите от Реформаторския блок, ние от СДС имаме и най-добрите структури, сравнени с другите по места. Този блок е формула на равнопоставени обекти, ние нямаме желание да водим. СДС ще продължи да се помещава на "Раковски 134", коментира накрая Божидар Лукарски.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3344 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.09.19 | 00:23

2
АКО ИСКАТЕ МОЖЕ ДА НЕ ГИ ПОДКРЕПИТЕ, СЛЕД КАТО СА СЕ ВСЛУШАЛИ ВЪВ ВАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ. ТОЕСТ ДА НЕ ПОДКРЕПИТЕ СОБСТВЕНОТО СИ ПРЕДЛОЖЕНИЕ.

2013.09.18 | 22:51

1
Божо ,само Локо Сф и Манчестър Юн !!!

Добави коментар

Водещи новини