Кметът на Дупница иска Мая Манолова да му се извини

  • 13 септември 2013 20:33

  • 1933
  • 4
Кметът на Дупница иска Мая Манолова да му се извини
©

Кметът на Дупница Методи Чимев определи като абсолютна лъжа, казаното от зам.- председателя на Народното събрание Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на в предаването "Здравей България" на Нова телевизия, че Община Дупница, чийто кмет е избран като кандидат на ПП ГЕРБ, организира изпращането на автобуси за протестите в София, с общински служители и допълнителни стимули.

Кметът на Дупница настоява и за публично извинение от депутата.

В официално писмо изпратено до медиите, кметът Чимев коментира: "Никога, не съм си позволявал или позволил да "стимулирам" участващи в протестите или организиране на общински служители, което Манолова "припомня", че било започнало още през февруари тази година, когато отново отправи обвинения към мен. Твърденията на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на са опит да дискредитира институцията "кмет на Община Дупница", поради което настоявам за публично извинение. Що се отнася до поредните упражнения в хвърляне на безпочвени и неподкрепени с факти или доказателства лъжи в медийното пространство, отправени към мен, искам да обърна внимание, че това явно е вече станало хронична практика на БСП в региона. Освен Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на и председателя на БСП-Дупница Станислав Павлов си позволи да отправи по същия безпочвен начин обвинение към мен, като подадох своевременно сигнал до Окръжна прокуратура-Кюстендил. Снетите обяснения на Павлов и резултата няма да ги коментирам (прокуратурата отказва да образува досъдебно производство). Надявам се, че Манолова е по-паметна и ще си спомня за разлика от Павлов. А що се отнася до протестите ЗА и ПРОТИВ и участието в тях на всеки един гражданин на България, то искам да припомня, че това е тяхно конституционно право и избор и не съм аз човекът, който ще държи 24 часа служителите на работните им места. Ние сме правова държава, а не подвластни на диктатори, нали?!", завършва коментара на кмета на Дупница.

Последвайте канала на

1933 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Ванко 1

2013.09.14 | 16:48

4
Мая е моето момиче. Преди време ме пусна по рано от затвора. Ашколсун.

2013.09.14 | 16:48

3
Мая Манолова ако иска да е правдоподобна да представи доказателства,защото наглостта и безочието и нямат край.Аз ходя на протестите и сутрин и вечер и никой не ми е дал и лев за това.Може би цитира и цифри защото знае колко плащат на техните "поддръжници".Не да се прави на ощипана госпожица ,а да си припомни февруарските протести на които 80% от така наречените "протестиращи" бяха платени.Учудващо е безочието с което изричат лъжа след лъжа,а още по-учудващо е ,че има хор

2013.09.14 | 16:43

2
MERZOST I NAGLOST-TOVA E MAI MANOLOVA

2013.09.14 | 16:43

1
Bravo, Chimev.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини