Бойко Борисов: Управляващите нямат право да ни упрекват за назначения

  • 11 септември 2013 14:05

  • 1618
  • 4
Бойко Борисов: Управляващите нямат право да ни упрекват за назначения
© Булфото

Би било нелогично да се прави комисия за предишното управление, без да се съпоставят със сегашните назначения. Това каза лидерът ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в интервю за БНР, в отговор на изказването на лидера на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, че ще иска създаване на временна анкетна комисия в парламента, която да проучи "всички скандални назначения" на предишния кабинет, които са извършени без конкурси и задкулисно.

По думите му назначенията на новата тройна коалиция са безпринципни и управляващите нямат право да упрекват предходното правителство в каквото и да било. "Всяка една партия, която е спечелила избори - сиреч, по смисъла на волята на народа, прави своите кадрови назначения. Най-малко те имат правото да говорят, защото виждате – стана няколко месеца, те не могат да се разберат кой кого е предлагал. При нас е ясно кой кого е предлагал и си носим цялата политическа отговорност, и за добрите, и за лошите назначения. Те да си направят сметка как са ги предлагали", каза лидерът на ГЕРБ.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1618 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.09.12 | 08:18

4
Бойко,Бойко,Местан няма предвид административните шефове,а тези дето наслага надолу-шивачи,лозари,свиркари и кой знае още какви,естествено с герберски цветове...Те затова и протестират-защото ги изгониха като мръсни котета,а държавния залък е сладък.
волен сидр-оглу

2013.09.12 | 08:18

3
ДОЛУ БОЙКО И ЦВРТАН! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ХАСАН, ДУГАН, МЕСТАН И ВСИЧКИ КОИТО ОБИЧАТ българия! И НАЙ- МНОГО ГЕЯ ОТ УКРАЙНА С БАЩА МАКЕДОНЕЦ И МАЙКА ЕВРЕЙКА. ТАКА! АТАКА АТАКА.....ЮРУШ.......

2013.09.12 | 08:18

2
ТИКВАТА ЕНАЙБАН И НАСРАН !
Кажи им го!

2013.09.12 | 08:12

1
Тея уруди най обичат коалицийките щото така се получава едно беъкрайно прехвърляне на топката а на тях това им е угодно! Помните ли от колко време управляват само и единствено в коалиции А?????

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини