Стефан Софиянски: Управляващите си заживяха с кризата

  • 09 август 2011 08:45

  • 2078
  • 6
Стефан Софиянски: Управляващите си заживяха с кризата
© Булфото

Втора година страната ни е в тежка криза, признават го и управляващите.

Те не се справят с нея и си заживяха с нея, каза Стефан СофиянскиСтефан Софиянски Стефан е син на Антон Ангелов Софиянски и Елена Бояджиева Софиянска, има сестра, кандидат за за кмет на София, издигнат от ОДС пред Нова телевизия.

Безработицата в София е нараснала, което е уникално – с 1%. Първите мерки, които според него трябва а се предприемат е да се подготвим за зимата.

В момента фирмата „Егида“, която охраняваше училища и подлези е пред фалит и ние трябва да възстановим охраняването на публични места.

Проблемът на такса „Смет“ е, че се събира заедно с данък „Сгради“ и се съпоставят, а такса „Смет“ е услуга, категоричен е кандидатът за кмет на София от ОДС.

„В София населението няма динамика и няма да има до 2015 г.“, каза още Софиянски.

Един от големите проблеми на трафика в София
, според него е, че няма наземно строителство на паркинги. Трябва да започне активно строителство на нови пробиви, които могат да поемат трафика на транзитно пресичащите града.

Последвайте канала на

2078 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2011.08.15 | 20:57

6
Абе на такива крадци дето минаха из върховете на властта и оставиха само бедност на 80 % от българите и пълни банкови сметки и палати за 20 % от хората към които си и ти...как отново да им повярваш?
Българан

2011.08.11 | 20:53

5
В САЩ която е огромна икономика не могат да се справят с кризата а ние си чешем езиците предизборно(сини, червени и тюркоазени) и твърдим, че нашата микроскопична държавица е длъжна да е цъфнала и да връзва. И то само защото не я управляваме ние. Ако ние я управлявахме(комунягите) щеше да ни е виновен дори гладът в Сомалия, Със сълзи на очите(Станишев и шайка) щяхме да обясняваме как сме си скъсали гъзовете да се преборим със световния империализъм, глобализъм, расизъм и т.н. ...изъм, но по независещи от нас обстоятелства светът е такъв. Щяхме да обещаваме на пенсионерите(Първанов) да им вдигнем пенсиите с 10лв. на следващия конгрес, само и само да гласуват за нас. Щяхме да си въртим сивата икономика(Трактори, РЗС) и да се кълнем, че сме съвършено честни сиромаси, мислещи единствено да нахраним бедните. Щахме да продаваме на руски фирми(Костов) де що има из България крупна фирма- монополист и невинно да обясняваме колко честна и прозрачна сделка е това. Добре че не управляваме ние(сини, червени, тюркоазени, жълти и всякаква там комунистическа измет), че щяхме да се скъсаме да бягаме от отговорност. Пък това от един момент нататък си е изморително. Много по-лесно е да плюем отстрани и да викаме от ужас че МВР ни е погнало за минали и настоящи грехове. Да вием за нарушените си права. Как така ще ни нарушават правата и няма да ни дават да крадем от средствата по европейските програми.
българИн

2011.08.11 | 20:49

1
много лековато се опитваш да оправдаеш некомпетентността на сегашното управление, за корумпираност да не отваряме тема, толкова години нищо градивно не сме дочакали от това. Истината е трябва да се приема, за да има поне минимален шанс държавата ни да се доближи до европейския стандарт на живот. Именно това е, което определя дали една държава се развива в правилна посока и всякакви фискални тесногръдия прокламирани от недоразумения като сегашният ни фин.министър, който е овластен и да формира политика и е вицепремиер въпреки посредствеността си. Явно малко хора си спомнят, че Софиянски е бил и премиер освен кмет, тогава беше въведен и борда и винаги е имал доста градивни и националнозначими предложения, както в момента за диференцирането на ДДС.

2011.08.11 | 20:50

4
То че Бойко и сие (Мутри ООД) разсипаха държавата - така е. Ама и Стефо що не вземе да каже колко плати за оправдателната присъда? И още повече - колко открадна, гад мизерна?

2011.08.11 | 20:50

3
Това е лицето на съвременния български политик! Крадлив, безочлив, нагъл и охилен до уши! Когато хора като този влезнат в затвора и им бъдат запорирани всички сметки на тях на техните роднини и поставени лица, тогава и само тогава ще повярвам в светлото бъдеще на тази държава!
Синьо лято

2011.08.11 | 20:49

2
Именно Софиянски знае най-добре кои са проблемите на София и как да ги реши... Вие за кой бихте гласували - за Прошко, чието име говори достатъчно, Пехливанов, който дори не е от София, Кадиев, за когото нищо не се чува или Фандъкова, която също само ленти реже, а и вече от прическата й ме побиват тръпки...

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини