Манолова: Няма да подаваме оставка заради балерините пред НС

  • 05 септември 2013 08:32

  • 6436
  • 39
Манолова: Няма да подаваме оставка заради балерините пред НС
©

Няма логика сметките за ток да са по-високи, наистина намалението беше малко, но не разбирам защо се получава завишаване във фактурите. Аз ще инициирам среща с гражданското общество и ще поканя шефовете на ДКЕВР, за да разберем какво става, каза Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, зам.-председател на Народното събрание в предаването "Тази сутрин" на бТВ.

"Това ще е пореден пример на злоупотреба от страна на монополите. Поемам ангажимент като зам.-председател на Народното събрание да разясня случая", заяви Мая Манолова.

"Хората, които подкрепят кабинета имат също своето право да дойдат на жълтите павета и да го заявят. Това което мога да кажа е, че няма случай, в който представители на БСП да са плащали за протест или да са притискали хора. За медиите са по-атрактивни балерините пред Народното събрание, отколкото какво се случва в парламента и какви решения се взимат. Мерките, които правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 предлага са в полза на хората", обясни тя вчерашните прояви пред Народното събрание.

Според Манолова, няма наивници, които да не мислят, че в протестите участват представители на десния Реформаторски блок и искат да има представителство в парламента. "ГЕРБ вчера се опитаха да дирижират и да монополизират протеста. Това е партия, която няма никакви скрупули да накара хората, които работят в местни структури да не отидат на работа, а на протестите", поясни тя.

Ние имаме конкретни ангажименти, които сме поели към хората и в момента ги изпълняваме - изтъкна Манолова.

Ако ние сега подадем оставка, това ще е прецедент, това не е демокрация и след това винаги ще има протестиращи, които ще искат да свалят правителството. Протестът е форма на открита политическа конфронтация, категорична беше тя.

"Определено организаторите на протестите търсят ескалация и провокации, това се видя и вчера. Аз мога да кажа, че част от тях са докарани от ГЕРБ, видяха се лицата на активисти на ГЕРБ", заяви Манолова и поясни, че това са и провокаторите на протестите, които търсят ескалация на напрежението.

Новият Избирателният кодекс ще бъде внесен за обсъждане в комисия следващата седмица, първо трябва да се чуят мненията на членовете на комисията, каза още заместник-председателят на парламента.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6436 39

Свързани новини

Коментари 39

Добави коментар

2013.09.14 | 09:42

39
На ви мирен протест, гаврата е на макс. Докато тия не си уредят и пра-внуците оставка няма да видите и за следващите десетилетия политици в затвора не се очертават. Кучетата си лаят кервана си върви. Анадолски говеда вършеят из властта докато псевдо-националисти се карат с хората по улиците (вече и в интернет) с масички над главите и "граждански арести" на уста. Бившите комунисти кратко са се сгушили и чешат коня на коалиционните си партньори за да се задържат още малко на масата или под нея (както дойде). Кажете ми какво още трябва да се случи за да се вземете в ръце, всеки си ви еб.е както си ви хване и намери за добре. Заспало племе....

2013.09.14 | 09:42

38
Да грабваме пушките ли? Да стане тука като в Сирия ли?

2013.09.06 | 00:33

3
Пръци, вземи се "ореантирантирай" към школото в 3 ти клас да учиш правопис
Увяхнал гербер

2013.09.14 | 09:42

37
Като гледам и ти не си сложил точка.

2013.09.14 | 09:41

36
Мама-Тииии ОвЧа да е-БЪ !!! Мършиии червени и атакиски лайномети...
socialiska

2013.09.14 | 09:41

35
Maya e Raina Knyaginya drag fronta niama da dadem vlasta
petq spiridonova

2013.09.14 | 09:41

34
Ne e normalno da ti izkat ostavkata , i vie da se natiskate i da izmislqte razli4ni povodi samo i samo da stoite na vlast . Kato ste tolkova sigurni v narodnata lubov daite si ostavkata i togava shte se vidi koi kogo , ama ne vi stiska .

2013.09.14 | 09:41

33
ОООБИЧАМ ТЕ МАЙЧЕ ! ! ! ! !
Гюро Михайлов

2013.09.14 | 09:41

32
Гордеете ли се със Станишев? А СЪС КОЙ ДА СЕ ГОРДЕЕМ ? МОЖЕ БИ С НАРЦИСТИЧНИЯ СЕЛСКИ ТЪПАНАР БОЙКО ЛИ ? И олигофрена Цв? ГЕРБ/ галфони еднолично ръководени от Бойко/ ГЕРБ/ гастро- езофагеална рефлуксна болест/ ГЕРБ/ групировка за ефективно разграбване на България/
AJ4A

2013.09.14 | 09:40

29
Тези, които хулиш са "братовчедски деца" на децата на "партията-майка", ама за "партията-майка" нищичко лошо не пишеш, а за общия им "дядо" в Москва, въобще пък не се сещаш!!!! ВСИЧКИ БОЛШЕВИКИ В МОСКВА, В МОСКВА!!!! ДА ОСВОБОДИМ БЪЛГАРИЯ ОТ СЪВЕТСКА ОКУПАЦИЯ!!!!
ivo

2013.09.14 | 09:41

31
Майчето , Корнелия ,Плугчиева,Масларова и техните селски сукманчета :D
mrazq vi

2013.09.14 | 09:40

30
zaradi cenite na toka BB podade ostavka. ayde da vi vidim kolko ste mugkari sega. mrusni predateli. takuv bardak ne sum vigdala do sega. ot izvestno vreme se pitam zasto DPS vse mulchi i ne dava nikakvi izqvleniq.Kroqt nqkoy oste po strashen plan v zasada za BULGARIQ. Ostavka mrusni murshi.

2013.09.06 | 10:32

28
Я на снимката Виктор Калев от шоуто на Слави в дамски дрехи

Добави коментар

Водещи новини