Станишев: Политиката не може да бъде сблъсък на две агитки

  • 04 септември 2013 11:53

  • 1633
  • 14
Станишев: Политиката не може да бъде сблъсък на две агитки
© Булфото

Политиката не може да бъде сблъсък на две агитки като на "Левски" и ЦСКА на националния стадион и чиито вувузели са по-мощни, значи те са прави, коментира лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на в кулоарите на парламента.

Това не е диалог, както не е диалог и приказката "Ние сме правите, вашата оставка е единственото условие и нищо друго не  ни интересува", коментира Станишев. Ние сме готови да водим разговор с всеки, защото избори до дупка и изобщо нещо до дупка не е продуктивно, включително и протести до дупка, посочи той.

Нека бъдем откровени и да спрем с фалша и с приказките за спонтанните протести, заяви лидерът на БСП, но допълни, че не отрича правото на когото и да било да протестира - спонтанно и организирано. Той подчерта, че уважава всеки протест и неговите  мотиви, но при спазване на реда.

Станишев посочи някои от основните приоритети на левицата, по които тя ще търси съгласие с другите политически сили, сред  които е антимонополно законодателство. Попитан дали декларацията с приоритетите ще бъде приета и без гласовете на ГЕРБ, лидерът на БСП отговори, че се надява, че ГЕРБ няма да се оставят в самоизолация, иначе целият опит с връщането им в парламента ще е лицемерие. Ние правим предложения, раздаваме ги на всички групи, за да потърсим съгласие, посочи Станишев и отбеляза, че  хората не ги интересува кой е на власт, а дали властта решава проблемите им.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1633 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар

2013.09.04 | 18:19

14
Не говори от мое име, комуноид ! Хората , видите ли не ги интересувало кой е на власт. Напротив, много ме интересува-не искам да ме управлява демагог и комунистически крадец и манипулатор . Ако исках да ме управлява БСП, щях да гласувам за вас, а аз винаги съм гласувал против вас, проклети да сте до девето коляно .
Da

2013.09.04 | 18:17

13
Да не забравяме че управляващите са от тези които викат танкове от СССР ако видят зор.Това е партия с престъпно минало със същите стари курви само със сменено име.Партия взривявала църкви и упражнила геноцид над собствения си народ.БСП е БКП.ДПС е ДС.

2013.09.04 | 18:12

12
Проблема много бързо може да се реши. Спирате да возите гастарбайтерите от провинцията и да им плащате да правят контра протест., Подавате оставка. И последно да се наредите на площада пред НС и да ви нае*ем ама яката да се включат и Местан и сие, и после може да си ходите от България за винаги.
info.

2013.09.04 | 18:12

11
РАЗДЕЛЯЩИ НАЦИЯТА СА герб,бсп,дпс,атака,кунева и костов.Причаната е да се запази статуковото!ВСИЧКИ ПАРТИИ ЩЕ МРЕТЕ!!НАДЯВАМ СЕ СКОРО

2013.09.04 | 18:11

10
Тая комунистическа мърша като организираше февруарските агитки срещу законно избраното правителство на ГЕРБ друга песен пееше. Умри, изрод комунистически!!!

2013.09.04 | 18:11

9
Еми като не ги интересува хората кой е на власт айде отивайте си!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! На сила значи ще ни решавате проблемите?! Натискате ни и викате НИЕ ще ви решаваме проблемите, който не иска ние да му решаваме проблемите, е враг! ОСТАВКА!
aa

2013.09.04 | 14:35

2
Родината на Станишев е СССР , за тези дето не знаят ! Той освен че не е българин е и школуван в СССР ! Станишев е враг на България , както и Местан и Доган , които също не са българи.Душевно болния продажник наркоман не го слагам в сметките защото си продаде електората за 10 милиона и вече гони процент и половина аххаах Нови лица , нови партии , лустрация! Това е изхода.Иначе циклим с едни и съши мафиоти, монополи и комунистически кланове !
Бай Данчо

2013.09.04 | 18:11

8
И КАКВО ОТ ТОВА .За мен по важно е дали ще свърши нещо в полза на хората .Ако не..... ми оставка...
даниел

2013.09.04 | 18:11

7
Това което прави правителството е монолог..... Протестите не спират.... в началото бяха с много хора които излезоха наистина на протест.... ама сега ми се струва съмнителна работа.... това няма значение, защото управляващите се опитаха да направят протестите какви ли не.... и продължават да казват протестите били такива или други им платили..... ето и контра протеста ..... БСП си докараха хора с рейсове.... Сега Бойко да не мине назад и той си докара.... тва управление ли е ? липсват ясни цели за развитието на България в бъдеще.... Орязват крилете на хората за земеделието.... промишленост няма.... Икономика слаба.... хората бягат в чужбина.... монополи и т.н....
fghfgh

2013.09.04 | 18:09

6
Именно агитката на ЦСКА свали правителството на ГЕРБ, така че да не умува много тоя кют балък..........
4ervenia

2013.09.04 | 18:08

5
komunizma 6te doide samo bsp

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини