Цецка Цачева става заместник на Михаил Миков от есента

  • 30 август 2013 06:48

  • 4186
  • 3
Цецка Цачева става заместник на Михаил Миков от есента
© Булфото

Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 става зам. - председател на Народното събрание от есента, съобщи за в. "Преса" Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Имало решение на ръководството на ГЕРБ, за което се очаква съгласието и на парламентарната група във вторник.

В момента ударно се ремонтира стаята, в която в предишния мандат се помещаваше ПГ на "Атака". Те се намира до стаята на ГЕРБ и според запознати най - вероятно ще бъде предложена на новия зам. - председател. ГЕРБ искаше да получи най - големия офис на зам. - председател до кабинета на Миков, но там вече е Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Макар и зам. - председател, който трябва да седи на трибуната в залата, Цачева ще остане"юридическият мениджър" на ГЕРБ, твърдят нейни колеги. Тя ще определя законодателната програма и ще следи за гласуването на текстовете от законопроектите. По - рано това вършеше Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4186 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ПХ

2013.09.03 | 16:50

3
ЕЙ ЧЕРВЕНИТЕ НА ТОВА ЛИ СЕ НАВИХТЕ.ТОЗИ ВАМПИР НЕСПОСОБЕН ПАК ДА ГЛЕДАМЕ И СТРЯСКАМЕ. И ВИЕ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ СТАНАХТЕ ПИДИЛИ ИЛИ КАКВО ?! СГАН

2013.09.03 | 16:49

2
След четири месеца волна програма на БСП, ДПС И АТАКА сега зам.председател и от първата политическа партия. Защо се съгласиха. Явно това е новия подход към следващия цирков номер. Какво печели Герб и неговите гласоподаватели след толкова много подмолни действия от тройната коалиция. Герб се огъна под нечий натиск и направи компромиси с което загуби много от привържениците си. Жалко.

2013.09.01 | 11:02

1
Всички са един дол дренки и си бъркат един другиму в гащите.Боклуци.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини