Слагат човек на ДПС за шеф на НСО

  • 22 август 2013 18:45

  • 17824
  • 97
Слагат човек на ДПС за шеф на НСО
©

От ДПС готвят свой човек за шеф на НСО, твърди News.bg.

Докато настоящият директор на службата е в отпуск, мнозинството планира как да има повече контрол над НСО и НРС и да отнеме влиянието върху структурите от президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното. Преди дни председателят на парламентарната комисия по отбрана Янко Янков от ДПС информира пред бТВ, че се предвиждат законодателни промени в законите за службите, които предвиждат шефовете на разузнаването и на НСО да се предлагат и избират от парламента. Припомняме, мнозинството в НС вече промени закона за ДАНС и нейният председател се избра от депутатите. Сега директорите на НРС и НСО се назначават от президента по предложение на Министерския съвет.

Янков отрече да се планира отстраняването на шефа на НСО генерал Тодор Коджейков, но в политическите среди упорито се коментира, че това ще стане, защото ДПС планира да сложи на негово място свой доверен човек. От партията все още не са простили на генерал Коджейков, считан за доверен човек на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, пропуска в охраната на конференцията на ДПС, когато стана атентата срещу Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. Още тогава от партията на Доган поискаха главата на Коджейков, тъй като според ДПС НСО проспало атентата, като гардовете не са засекли внасянето на оръжие от Октай Енимехмедов, нито пък са реагирали адекватно при атаката над Доган.
Че генерал Коджейков е набелязан навежда и поредният спор между новата власт и НСО - кой допуска криминално проявения Бисер Миланов -Петното в Министерски съвет.

Пред в-к "Труд" от НСО обясняват, че Петното влиза на срещите на премиера Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 с гражданските организации по списък на Министерския съвет. От службата за охрана обясняват, че достъп се отказва "на базата на получените данни от информационните масиви, съвместно с организатора на срещата". От МС пък заявяват, че за допуска в сградата на правителството отговаря НСО, а списъкът, даден на НСО, не е с изрично поканени хора, а с всички, които са изявили желание да присъстват на срещата с министър-председателя.

Според запознати търсят се „гафове" и пропуски в работата на генерал Коджейков, за да бъде обосновано отстраняването му. От край време са мераците на ДСП службите да се отворят за хора от другите етноси и след като партията не успяла да пробие със свой човек в ДАНС (Делян Пеевски бе номиниран за шеф на родното ФБР), сега движението смятало да лансира свой човек за шеф на държавните гардове - млад кадър, без участие в управлението на страната, недостатъчно познат в обществото, но достатъчно лоялен към партията.


 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
17824 97

Свързани новини

Коментари 97

Добави коментар
amet

2013.08.25 | 11:10

97
yes

2013.08.23 | 20:19

51
ей циганин внимавай да не те обрежа още един път ама от към врата мамицата ти циганска да е.б.а
max

2013.08.24 | 08:35

96
Корави сме,23години се опитват да фалират държавата и се не успяват.

2013.08.24 | 08:35

95
Благодарение на атака за всяка служба в която има думата "национална" се предлага човек на дпс. Така беше и с данс. Добре, че народа не спи за да поправя грешките на предателите от атака.
аха

2013.08.24 | 08:35

94
Е*АТИ ПОМИЯТА - ДА ДАДЕШ ЦИГАНИН ДА ТЕ ПАЗИ .
dddd

2013.08.24 | 08:35

93
аз мразя цигани и турските боклуци И СЕ ГОРДЕЯ С ТОВА , тези дегенерати трябва да се износят за германия - към пещите

2013.08.24 | 08:35

92
БРАВО С ТОВА ПРЕДАТЕЛСТВО СЕГА ВЕЧЕ ЩЕ ПАДНЕ ТОВА МАЗНО ДОЛНО ИБРИКЧИЙСКО-ЦИГАНСКО ПРАВИТЕЛСТВО ... СМЪРТ ЗА ТЯХ ПОДЛОГИ ДОЛНИ
dobriiiiii

2013.08.24 | 08:35

91
Чувам феновете на Синдермана пеели"Искаме сюнет, искаме сюнет .

2013.08.24 | 08:35

90
Знам, че предишната власт, работеше в полза на народа и не допускаше циганотурци. Но определено тази власт се стреми да заличи българите. Вече се питам, струва ли си да се боря за родината? Защо дедитени са били толкоз тъпи да си дават живота за бъдещето на България? Как може да имаме толкоз голяма история и благодарение на няколко човека които са на власт сега, да продадат старната ни за пари? Българи как може да търпите това и да подкрепяте това правителство, след като най-нагло окопираха власта и опражняват диктатура върху нас българите? Бойко със сигурност може да има косури, но бе плътно зад гърбовете на народа си. Как да обясна на децата си, обстановката в момента и какви насоки да им дам за развитие. Да учат турски, английски или да стават предатели от сега за да живеят добре?

2013.08.24 | 08:35

89
Браво,Волене и Това България го дължи на Теб Курво Турска - "Слагат човек на ДПС за шеф на НСО" Кажи как натисна копчето и подкрепи ДПСи БСП ? По времето на ГЕРБ - Турци от ДПС не бяха Шефове на НСО и ДАНС - Курво Турска Продажна Проклет Бъди в името на Васил Левски и Майка България

2013.08.24 | 08:35

88
Идват Избори есента - Едно се чудя ДПС и Атака с една Бюлетина ще се явят? или с отделни Бюлетини ? а като минат изборите ще се Обединят в Парламента

2013.08.23 | 19:57

3
toz po taz logika 6e glasuvam za k.u.r.a.m.i q.n.k.o

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини