Министерски съвет и НСО си прехвърлят топката за Петното

  • 22 август 2013 10:37

  • 2552
  • 9
Министерски съвет и НСО си прехвърлят топката за Петното
© Булфото

Криминално проявеният Бисер Миланов-Петното е допускан на среща с премиера Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 по списък на Министерския съвет. Това става ясно от отговор на Националната служба за охрана на въпроси на "Труд".

Като представител на Национално движение “Свобода” Миланов предложи да организира доброволни отряди срещу недоволните от кабинета “Орешарски” преди две седмици. Тогава “Труд” попита защо сред преговарящите с премиера граждани се допускат лица като Петното, но от МС поясниха, че за допуска отговаря НСО. От службата за охрана заявиха, че достъп се отказва “на базата на получените данни от информационните масиви, съвместно с организатора на срещата”.

От правителството уточниха, че списъкът, даден на НСО, не е с изрично поканени хора, а с всички, които са изявили желание да присъстват на срещата.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2552 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Люта чушка

2013.12.03 | 21:58

9
Само като съвет и към НСО-то, и МС ! Пробвайте с новото "АЧЕ" ! Доверете се на розовото ! Петното ще изчизне ! Гарантирано ! Питайте всяка домакиня и тя ще ви го каже ! Хайде стига ! Няма да се занимаваме с някакви лекета я ?

2013.12.03 | 21:58

8
Те всички на държавни постове са Петна и ме могат още да се разберат за кое по-точно става на въпрос и затова така си прехвърлят топката.Случайно и заблудения българин да не прогледне и да ги разстреля всички до един по стадионите.Там ние е грешка от миналото сега нямаше да се занимаваме с полуграмотни олигофрени уж представляващи народа!

2013.12.03 | 21:58

7
Аве каде е сега Сидеров или пък Бареков да попита Олигарски за тая негова простотия,и как хора от крими средите ходи при мин председателя сигорно му е станал съветник.Явно сидеров и бареков така са инструктирани да не задават въпроси.Ето това е помия повръщами се от това правителство,това е най срамното правителство което сме имали от 1989 г на сам.
Лумпен

2013.09.17 | 15:51

4
Еееее ,ама какво лошо виждате във факта ,че Бисер Петното е посетил Пламен Лайното ?! Ами ,това си е нормална ,приятелска среща на хора ,които имат еднакъв манталитет , възгледи и интереси.
протестиращ

2013.12.03 | 21:58

6
Лайното прави петното, махаме лайното изчезва и петното!!!

2013.12.03 | 19:05

5
POGLEDNETE GI DOBRE NA SNIMKATA TEZI DVAMA PRESTAPNIZI. TOVA SA SAVETNIZITE NA ORESHARSKI. TOVA E "GORDOSTA NA BALGARIA". NASHI BALGARSKI UNAZI , S TIAH KOMUNIZAM SHTE STROIM. DIKTATURATA NA PROLETARIATA, SE ZAMESTVA S DIKTATURA NA PRESTAPNIZITE NA BALGARIA. BOINITE BRIGADI NA PETNOTO. GOSPODI, DOKADE SME IA DOKARALI, GOSPODI, KAKVO PADENIE ZA NAS KATO NAROD.

2013.09.17 | 15:51

3
БЕДНИ МИ БЕДНИ ВЪЗДУХАРСКИ , ЗАЩО НЕ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА НАВРЕМЕ , АМИ ОСТАНА ДА "ТВОРИШ" ВСЕ ПО--ГОЛЕМИ И ПО--ГОЛЕМИ ИДИОТЩИНИ !!!!

2013.08.23 | 09:38

2
PITAM SE ZASHTO LI BAREKOV-GEI KATO "BALGARSKI GRAJDANIN" NE POPITA ORESHARSKI ZA TOZI POREDEN GAF. NALI SASHTIAT TOZI BAREKOV-GEI ZALIVASHE PREZIDENTA S VAPROSI I POMIA ZA NEGOVITE SRESHTI. BAREKOV, FANFARITE LI SI SMAZVASH ILI DUHASH ZA SVALIANETO TI OT POSTA V TV7.

2013.08.23 | 09:02

1
не виждам проблем, че е бил на среща. Ако не беше прит, щяха да ревнат, че му нарушават права. По-скоро някой се опитва да се разграничи от него. Бушонче. Плащат му да вика на протеста, а като задълбаха нещата около него, стана отговорност на НСО и Мин.председателя. Що да е тяхна тази отговорност? Проблем е на тези които са го изкомандвали да прави "доброволни отряди". Какво ще правят тия отряди - mреврат без оръжие или преврат с оръжие?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини