Борисов: Благодаря на Орешарски, че опроверга лъжите на Станишев (обновена)

  • 18 август 2013 14:27

  • 16895
  • 66
Борисов: Благодаря на Орешарски, че опроверга лъжите на Станишев (обновена)
© Булфото

В нашата държава е много важно да има вяра у хората и да помагаме на църквата с колкото ни позволяват силите. Това заяви председателят на ПП ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г малко след освещаването на новопостроения параклис „С.Възнесение Господне” в село Църква, област Добрич.

Борисов определи случилото се преди в Парламента като „поредния много зле скроен спектакъл” на управляващото мнозинство. „Докараха си автобусите, вкараха ги в зоната за сигурност, за да могат след това да излязат. Просто това е правено само по време на възродителния процес и съжалявам, че сега го правят и ДПС, заедно с тях”, коментира Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Той допълни, че от ГЕРБ са положили огромни усилия да се спре струпването на хора около Парламента, за да не стане „голяма беля”, както се изрази председателят на ПП ГЕРБ.

Борисов изрази увереност, че подобни ситуации повече няма да се случват и всички страни са си взели поука. Той добави, че депутатите от ГЕРБ ще влязат отново в Народното събрание, за да бъде предотвратена практиката нещата да се случват тихом-мълком.

„Сега поне хората още веднъж успяха да разберат, че и президентското вето, и това, което искахме и ние е да има прозрачност и да се знае толкова много пари къде ще отидат”, каза Борисов и посочи, че Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 е опровергал Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на от парламентарната трибуна, „че е лъжец”, заради твърдението месеци наред, че имат да връщат 800 млн. дълг, взет от ГЕРБ.

На 4 април ЕК е превела всички пари до стотинки обратно, допълни Борисов. Той каза още, че щом парите са необходими за фискалния резерв, да се стабилизра левът, да бъде оповестено, че искат да изтеглят кредит. Не е необходимо да се лъже от страна на правителството и да се обяснява, че ГЕРБ е похарчило парите, „което е лъжа”, каза Борисов и още: „Благодаря на Орешарски, че опроверга лъжите на Станишев”.

Аз съм убеден, че изборите ще бъдат предсрочни и то скоро, заяви още Борисов. Той не отхвърли и идеята предсрочните избори да се случат до края на годината и посочи основните причини да се случи това: „Те много бързо сега ще похарчат парите, много бързо ще влезнат в корупционните си схеми, които планират да направят, и много бързо хората ще разберат що за идеи са имали”. Борисов призова „госпожата с цикламеното костюмче, наречена регионален министър, да спре да се гаври с хората”.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г посочи, че на гара „Яна” пътуващите стоят по три часа докато отсечка, построена от предходното правителство и абсолютно готова, все още се отлага нейното официално откриване. Борисов посочи за пример, че само днес десетки хиляди коли от региона на Добруджа и Северното Черноморие ще се приберат към София.

„Магистралата е абсолютно готова и тя се гаври с тях за да си изкара първо почивката и второ, тя ще го отрече най-вероятно, за да може да я открие утре на обяд”, коментира Борисов и допълни, че щом това е възможно утре, значи готовата пътна отсечка може да бъде пусната и днес „хиляди, хиляди, хиляди нерви ще се спестят”.

„Те понеже толкова ги е яд, че сме построили тези неща, че даже и не им се открива”, каза Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, визирайки сегашното правителство. Той посочи, че всеки, който премине по новите отсечки, построени при предходното управление, би се убедил, че са „разкошна работа, разкош”.

Последвайте канала на

16895 66

Свързани новини

Коментари 66

Добави коментар
АнтиГерб

2013.08.30 | 15:18

66
тоя все за маагистралите си пее, а че му искат оставката от европейската народнапартия явно пак не е чул и разбрал, както излъга първият път, че такова нещо нямало. (За Умните и Красивите - говоря за Б. Б.)
Сега е РАЯ на земята!!!

2013.08.29 | 10:46

57
Енергетика АЕЦ Козлодуй АЕЦ „Белене“ - проект ТЕЦ „Марица-изток“ - 1, 2, 3 ТЕЦ „Бобовдол“ ПАВЕЦ „Чаира“ Баташки водносилов път Силнотоков завод „Васил Коларов“, София Черна металургия Металургичен комбинат, Перник Кремиковски металургичен комбинат Цветна металургия Оловно-цинков завод, Кърджали Комбинат за цветни метали, Пловдив - Асеновград Комбинат за производство на електролитна мед, Средногорие Нефтохимическа промишленост Нефтохимически комбинат в Бургас Нефтохимически комбинат в Плевен Машиностроителна промишленост Завод „Балкан“, Ловеч - автомобили, мотоциклети, велосипеди, инструменти Завод за трамваи „Средец“, София Завод за автобуси и тролейбуси „Чавдар“, Ботевград Завод за товарни автомобили „Мадара“, Шумен Електрокарен завод „Шести септември“, София Електрокарен завод, Плевен Завод за металорежещи машини (ЗММ) в София Завод за хладилна техника, София Завод за асансьори, София Слаботоков завод „Климент Ворошилов“ Завод за полупроводници, Ботевград Комбинат за микропроцесорна техника, Правец Завод за тежко машиностроене, с. Червена могила, област Перник Производство на химически торове и соди Азотно-торов завод, Стара Загора Азотно-торов завод, Димитровград[16] Комбинат за производство на соди „Карл Маркс“ в Девня

2013.08.30 | 15:17

65
borisov e naj golemiq bokluk

2013.08.30 | 15:17

64
Сретан Йосич идеееееееееее ТРЕПЕРЕТЕ ГЕРБЕРАСТИ МРЪСНИ ВИЕ СТЕ НА ВОЛЕН СЛУГИТЕ И ЕДИН ДЕН ЩЕ МУ ЦЕЛУВАТЕ КРАКАТА ИЗМЕТ ЖАЛКА !

2013.08.30 | 15:16

62
ЯЖНО НЕ СИ ЧЕЛ АВТОБИОГРАФИАТА НА НА ТВОЯ БОЛЕН ЛИДЕР ВОЛЕН СИДЕРОВ РАБОТИЛ В МИЛИЦИАТА !!!!

2013.08.30 | 15:17

63
Вижте само на снимката как Орешарски се присмива на ТИКВАТА Борисов ! Както се казва ,коментарът е излишен !
TERMINATOR

2013.08.30 | 15:16

61
Присмива му се защото му знае акъла. При положение че в момента състоянието на тая мутра е за съжаление, освен че е за смях. Чакат го доста съдебни дела и адвокатите и магистратите ще имат доста работа покрай Бойко и Цветанов. Ако е умен ще избяга в чужбина до като все още може, ама нали е тъп и упорит и се натиска, и ще го погнат и него магистратите. Ама хората са казали че лакомо дупе кръв сере.

2013.08.30 | 15:16

60
На Борисов трябва да му се присъди Оскар за сценарии, режисура и главна роля.Неговия спектакъл го гледахме четири години и даже в началото му се връзвахме

2013.08.29 | 10:48

59
ВъпросЪТ другари,Въпросът всъщност е Защо толкова много ви бърка Б.Б.,защо е тази неистова кампания по тоталното му очерняне??Защо е Този Страх в Мафията,да не би някак си той да успэ да се върне на власт???Мафиотите гледам вече се поуспокоиха И направо се подиграва с протестиращите срещу безумията им хора-от тях явно не ги е страх,но от Б.Б. треперят
Батето

2013.08.20 | 07:59

43
ББ е плъх ,от когото икой не трепери!Конкурентите на олигархичния кръг Капитал треперят от шефовете на Борисов,а именно Пашата,Маджо и групировката ТИМ.Няма нищо по-опасно от тъпа мутра опасана с власт,която командват истински гангстери.

2013.08.20 | 07:59

42
А бе слепецо гербаджийски ,извади главата от гъза си лайнян ! СИДЕРОВ първо найба ТИКВАТА БОРИСОВ , след това найба мухльото / президентченцето смотано / ! Сега двамката се мажат взаимно с вазелин ! В петък пак гинайба с ветото , хем без да ходи в парламента ! Тия двамката да се готвят за следваща оргийка ! Ей,много прости сте това герберастите !Тъпанари с ТИКВИ начело ?!!!
ХАЙДЕ, БЕ ЧОВЕК

2013.08.29 | 10:47

58
БОЙКО, НАИСТИНА ВЗЕМИ ДА ОБЯВИШ МИТИНГ В ПОДКРЕПА НА ГЕРБ, ТА ДА ГИ ИЗМЕТЕМ, БРАТО! ТО ОПРАВИЯ С БСПари, циганяри и турчоля няма ! ЧАКАМЕ ТЕ !!

2013.08.20 | 07:58

41
Народът го изгони с камъни твоята тиква Борисов и затова сега е в опозиция и кандидат затворник ! Ти си забравил май какво се случи с ГЕРБ и ТИКВАТА през тая зима !Насраният Бойко си подаде оставкатаааааа !!!

2013.08.19 | 17:47

12
Кво ще изметеш бе,серсем когато ние ви изметохме ВЕЧЕ ! За ибано мъжко дупе цяр няма,глупако !
Бай Благой

2013.08.20 | 08:02

56
Борисов миришеш и се мяташ като недо..........ан!Кой си ти бе изрод че говориш още? И като искаш думата в парламента измисли нещо да хване дикиш ,т, Аз постройх това аз онова а кой ти е...а майката? Волен!

2013.08.20 | 08:02

55
В сайта на БНБ много ясно се вижда на графика как е НАРАСТНАЛ брутния и нетния външния дълг от лятото на 2006 до лятото на 2009 г. с мин.предсдател Станишев и фин.министър Орешарски и как от лятото на 2009 с мин.председател Бойко Борисов и фин.министър Дянков /данните са до края на май 2013/ е НАМАЛЯВАЛ, като все още не е достигнал нивото от лятото на 2006 г.Което означава, че всичките приказки на Станишев, че ГЕРБ - Борисов и Дянков са изхарчили 8 милиарда за 3 и половина години управление са чисто и долнопробна лъжа от трибуната на Българското народно събрание! Не само че не са ги изхарчили, ами в условията на световна и европейска криза са връщали дълга на Станишев и Орешарски! И въпреки че са успели да връщат в условията на криза техния дълг, успяха да направят магистрали, зали,метро,детски градини, музеи, археологически разкопки,развитие на БГкино, театър, с 20% от българския данъкоплатец!
Боздуган

2013.08.20 | 08:01

53
ГЕРБ направиха един голям CUR ! Тотално увеличиха безработицата, замразиха заплати и пенсии, увеличаваха цената на тока и данъците,крадяха безобразно! Хвърлиха народа в огромна мизерия и затова той ги помете от властта през зимата ! НИКОГА повече ГЕРБ на власт !!!

2013.08.20 | 08:01

52
Кретен гербаджийски ! Като е било толкова добре , защо ТИКВАТА БОРИСОВ подаде оставка бе, бунак ! Да не би да сме забравили гербаджийските кражби,дянковските пици, калинките, хилядите левове бонуси за тях, запалените хора , Фидосова , Цецо ухото и какво ли не още ?! С камъни щяхме да ги претрепем тия свине гербаджийски ! То и сега не е късно !
CHR7

2013.08.20 | 08:01

54
Не искам, нови избори. Тия през май, може би са едни от най-истинските. Заловиха на Тиквата част от бюлетините и само той има достатъчно пари и власт за да потули скандала. Както знаете в България парите управляват и с тях има неограничени възможности само тук.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини