Парламентът започна работа

  • 16 август 2013 10:19

  • 1812
  • 2
Парламентът започна работа
©

Парламентът започна извънредното си заседание за обсъждане на ветото на президента върху актуализацията на бюджета.

В пленарна зала се регистрираха 187 народни представители. По искане на Атанас Мерджанов от Коалиция за България заседанието на Народното събрание ще се предава пряко по националните медии.

В пленарна зала присъстват министър-председателят Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 и министрите Петър ЧобановПетър Чобанов Петър Чобанов е роден на 20 юли 1976 г. в Ямбол. Завършил е Математическа гимназия „Атанас, Таня АндрееваТаня Андреева Таня Андреева е родена на 7 юли 1973 г. в София.  Завършва Медицинския факултет към Медицинския.

Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното е отговорил с писмо на поканата на Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно за присъствие на дебата по бюджета. В писмото се посочва: „Пожелавам на народните представители да проведат ефективен дебат по актуализацията на бюджета. От качествена дискусия българското общество ще бъде информирано за какво ще се използва публичния ресурс. Вече оповестих своите мотиви”.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1812 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
поручик РЖЕВСКИ

2013.08.18 | 10:29

2
Президентчето Плевнелийско с това вето по същество си направи страхотно самоубийство ! Днес в парламента виждам ,че се извършва публична екзекуция на партия ГЕРБ и назначеното от нея президентче !
Радо

2013.08.16 | 12:53

1
Депутат и работа две несъвместими неща!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини