Проф. Константинов: Искам министър Папазов да ме съди

  • 09 август 2013 08:01

  • 2322
  • 0
Проф. Константинов: Искам министър Папазов да ме съди
©

Министър Данаил ПапазовДанаил Папазов Данаил Папазов е роден в добричкото село Красен. Магистър, специалност „Корабоводене” на е лъжец. Нека да пробва да ме осъди. "Информационно обслужване" беше източвано по най-груб и отвратителен начин от предишното ръководство в периода 2011-2012 година. По мое време дружеството излезе на печалба с над 2,5 млн. лева. Има документи и министърът трябва да ги прочете.

Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия проф. Михаил Константинов. Абсурдите са много. Дружеството поддържа компютърните системи на много министерства, но неговите системи се поддържат от външна фирма, даде пример Константинов. Най-големите престъпления в "Информационно обслужване" са се извършвали по времето на Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи, когато дружеството е било под шапката на финансовото министерство. Тогава се е крало най-много, продължи професорът. Искам министър Папазов да ме съди. Аз няма да се занимавам с него и пак ще повторя, че той е лъжец. Нямам информация, че "Информационно обслужване" е използвано за изборни машинации. Сигурен съм в това, защото преди 20 години аз участвах в създаването на българската изборна машина, категоричен беше Константинов.

Той коментира и темата за актуализацията на бюджета и политическите събития у нас. Управляващите постъпиха странно. Те обясниха какво ще правят с парите, но само за 500 млн. лева от този заем. За другите 500 млн. не можаха да се обосноват. Най-страшното е, че дори да не искат да откраднат тези пари, няма кой да им повярва. Хубаво е, че протестиращите започнаха да се организират политически и да търсят своите лидери, обясни проф. Константинов. В Европа има ЕНП. Всички партии, които членуват в ЕНП са заедно в опозиция или във властта. У нас всички партии, членуващи в ЕНП се борят да се докажат, че са по-десни от най-десните. В България всичко е объркано, защото най-дясната партия е БСП. Ако продължават в същия дух, ще взема да им стана фен, завърши Михаил Константинов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2322 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини