Кънчо Стойчев: Едва ли правителството ще изкара цял мандат

  • 02 август 2013 08:38

  • 2032
  • 5
Кънчо Стойчев: Едва ли правителството ще изкара цял мандат
© Булфото

Изследването на "Галъп" беше проведено в началото на тази седмица и в него участваха 812 избиратели.

Това каза социологът Кънчо Стойчев в сутрешния блок на TV7. Той коментира социологическото проучване, чийто резултати бяха обявени вчера. Основният извод от изследването е, че картината в държавата не е еднородна. Тя не е такава и в средите на хората, които протестират. Там има хора, които протестират наистина от морални подбуди. Другата група хора са такива, които искат да се реализират политически и да видят партията си в парламента. Третата група са чисти провокатори, обясни социологът.

Още след назначаването на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и първия протест, стана ясно, че правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 ще падне и няма да изкара цял мандат. Въпросът е кога ще се случи това. Изследването показва, че много малко са желаещите за избори веднага и на минутата. По-скоро говорим за поне още 12 месеца мандат на това правителство и тогава да се проведат избори, обясни Стойчев. Протестите на есен ще продължат и това е безспорно. Не е безспорно обаче, какво ще постигнат. В момента със сигурност има мегдан и почва за възникването на нова партия. Трябват обаче нови идеи и нови харизматични хора, които да реализират тези идеи, обясни социологът.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2032 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2013.08.04 | 10:06

2
Кънчо, Кънчоо що не се гръмнеш да не се мъчиш!
????

2013.08.04 | 10:06

5
Ето и другият ШОПАР-който не е чел конституцията -подобно на протестиращите ПРАСЕТА пред НС ! Това са хора -които на бялото викат черно и обратно! Как е възможно да се сравнява най-истинският кабинет на Орешарски със Кабинета на ГЕРБ ???? Кабинета на Орешарски не е ли законно избран- а не от извънземни....Знаете ли колко полезни реформи-направи.
К5110

2013.08.04 | 10:06

4
Само ГЕРБ И Б.Борисов!Оставка за червивото орехче!!!!
Лумпен

2013.08.04 | 10:06

3
Малеййй ,щом и КАРМЪЗЪ КЪНЧО ги задраска тия - на зле вървят нещата. Всички знаем ,че неговата "агенция" е на директно подчинение на "Позитано".
1

2013.08.04 | 10:06

1
Na tozi li mu vikat Kuncho PENISA ?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини