От ГЕРБ поискаха Цветлин Йовчев да се яви в парламента

  • 01 август 2013 11:56

  • 1729
  • 0
От ГЕРБ поискаха Цветлин Йовчев да се яви в парламента
© Булфото

Депутатът от ГЕРБ Даниела Савеклиева предложи в Народното събрание да бъде повикан за изслушване вътрешният министър Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола по повод полицейски натиск върху жители на град Гоце Делчев.

Председателят на парламента Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно каза, че ще се обади на вътрешния министър, за да го уведоми за желанието за изслушване, но припомни, че има и парламентарен контрол, в който могат да му бъдат отправени въпроси.

Минути преди това депутатите гласуваха прекратяване на дебатите по параграф от актуализацията на бюджета. Гласуваха 144 народни представители, от които 86 бяха „за”, а 58 се обявиха „против”. Предложението за прекратяване на дебатите беше направено от Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за от Коалиция за България, която обясни, че това е в услуга на ГЕРБ.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1729 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини