БСП се чуди: Къртица ли е Цветлин Йовчев и дали клати умишлено кабинета

  • 25 юли 2013 08:15

  • 8352
  • 36
БСП се чуди: Къртица ли е Цветлин Йовчев и дали клати умишлено кабинета
©

Пинокио се скри, въпреки че трябва да обясни въпроса с автобуса. Така Нидал Алгафари коментира поведението на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, който все още не е коментирал сблъсъците пред парламента. Бившият гуру на предизборната кампания на социалистите заподозря дори Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола че умишлено е предизвикал ескалацията на напрежението.

Беше ли Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола единомишленик с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, когато оглавяваше ДАНС, беше ли единомишленик с Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, когато оглавяваше кабинета му и в момента единомишленик ли е с БСП, че е министър на вътрешните работи, попита Алгафари. Така се стигна до ситуацията полицаите си избиха комплексите върху едни хорица. Беше ясно, че този автобус няма как да мине. Има три варианта – да се сгазят хора, да се чупят глави или да се върне назад, смята Алгафари.

Полицаите 40 дни търпят киселините на софиянци, друг е въпросът кой реши да извади автобуса и тура за овации, който направи в 22.30ч., отговори Кирил Добрев от БСП. Той индиректно подкрепи и Нидал Алгафари в критиките му към Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола.
Има огромна разлика между 1997 г. и днес – тогава протестите бяха социални, а сега са политически. Сега демонстрантите не харесват политиците в парламента, аз обаче също не харесвах Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, но правих опозиционна политика и в момента имам два пъти повече гласове в София област. Избори сега и веднага ще повторят модела Варна, каза Добрев. 100 000 протестираха и изхвърлиха Кирил Йорданов, а после 60 000 гласуваха и гласовете бяха взети от ГЕРБ, БСП, ТИМ и Марешки. Това ли искаме, попита Добрев. Избори през месец май са напълно вероятни, каза социалистът. Така БСП може да покаже достойнство, добави Добрев.

Той разкри, че Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 е уверил на заседание на парламентарната група, че Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола е съгласувал кандидатурата на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на с евроатлантическите служби. Той остро разкритикува и представителството в НС, с което се допусна в парламента да се закълне човек като Александър Методиев-Сали от ДПС. Той направи неочакван реверанс към Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, като каза, че по време на 1997 г. протестите са имали лидер. БСП тогава също имаше лидери. На въпрос дали в момента БСП има лидер Добрев отговори, че между избран председател и лидер има голяма разлика. Десет кметове от БСП в София област искат оставката на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, каза Добрев.

Нидал Алгафари съобщи, че започва подписка, която ще връчи на френския президент Франсоа ОландФрансоа Оланд  Франсоа Жерар Жорж Оланд - Френски политик и президент от  2012 г. Франсоа Оланд е роден на 12. Там ще попитам възможно ли е председателят на ПЕС да си стиска ръката с един фашист и да назначава представители на олигарххията, добави Алгафари.

Последвайте канала на

Novini.bg
8352 36

Свързани новини

Коментари 36

Добави коментар

2013.09.13 | 15:13

35
Цялата история с 40-я протест е скалъпена и подготвена за окървавяване, но манипулацията не е само ортанизирана от групи сред протестиращите - фактите и събитията навеждат до изводи, че тези групи са в синхрон със служители от МВР, които "организират" изнасянето на депутатите по начин и време, които предварително се знаят от провокаторите отвън. Окървавяването на протеста е само и единствено в полза на Герб и сценарият е изцяло на Герб - настоящото МВР е изпълнено все още с висши кадри на Герб, съмнителен е дори самият министър Йовчев. Дори новия шеф на ДАНС е герберски кадър и пълен бездарник, но ...
btzr

2013.09.13 | 15:13

36
Написаното от теб е невероятна смесица от истина, полуистина и откровени лъжи! Само че, като смесиш кило мармалад с кило лайна се получават две кила лайна.

2013.09.13 | 15:10

31
Цялата история с "насилието" е скалъпена за да се избягнат коментариите по тефтерчето с инициалите И.Д.; Ц.Ц. и Б.Б Мисля че тяхното е по-укорно дори от избора на Пеевски. За този избор управляващите се вслушаха в протеста. Хайде сега протестиращите ако са честни да насочат главното си внимание към Герб!

2013.09.13 | 15:12

34
Да ве скалъпена е работата с „насилието“ защото не е малка работа да скалъпиш и обвиниш неизвестен извършител и пуснеш заповед за претърсване и обявиш резултатите една седмица след претърсването и изземането на доказателства и така да откриеш цяло тефтерче с доказателства.

2013.09.13 | 15:11

33
Ей какво нещо е да се чудиш дали имаш къртица.Ето така и ГЕРБ се чудиха за Найденов и Цацаров дали са къртици.

2013.09.13 | 15:11

32
От БСП обявиха че вариантът за предсрочни избори е възможен,но не веднага.Трябва ни време за да постъпят парите от ЕС за затваряне на 4-те блока на АЕЦ че да можем и тях да олеперим.Малко са ни само тези пари от заемите които теглим и затова моля да почакате малко.А има и няколко договорчета да подпишем че да си приберем и комисионите че скоро може да не дойдем на власт и ще умрем от глад.
Ние

2013.09.13 | 15:10

30
Добрев - глезеното дете на партията, с голям трудов и житейски стаж, плюе по филията, която именно тази партия му е намазала. Това се нарича безсрамие.
Floyd

2013.09.13 | 15:09

29
Тоя Ни-дал - Ни-взел нещо май се взима на сериозно. Кой си ти бе, чичка!??

2013.09.13 | 15:09

28
Кирил Добрев има ВЕЦ, ТЕЦ, ВЕЙ, и Соларна електроцентрала. Само нагъл олигарх може да говори за социална политика, докато е милиардер високите цени на тока идват от уруди като този
Боздуган

2013.09.13 | 15:09

27
Извинявайте за някои повторения , но на идиотите герберастки трябва да се набива в главите по 1000 пъти ,за да им влезе !Отзад им влиза много лесно !Питай те ТИКВАТА и плевната,и Цвъцкото ,и свинята Фидосова ! Големи тъпанари сте мутромилиционерите !Кръстоска за изтребване !
Боздуган

2013.08.03 | 02:58

26
Ей, герберасти прости, четете ! БРАВО на АВТОРА ! СИНТЕЗ : " ДОЛНА МУТРА, ПРОДАЖНИК И ПЕДЕРАСТ - ТОВА Е ПОЛУГРАМОТНИЯ ИНДИВИД БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ, ДОКАЗАН КРИМИНАЛЕН ПРЕСТЪПНИК, НАРКОТРАФИКАНТ, ПРОСТ ПОЖАРНИКАР, ОТКАЗАЛ КАТО СЛУЖИТЕЛ ДА СЕ ДЕПОЛИТИЗИРА И ДА НАПУСНЕ БКП, ЗА КОЕТО Е ИЗХВЪРЛЕН ОТ ПОЖАРНАТА. ПО НАСТОЯВАНЕ НА АХМЕД ДОГАН ПРИ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ НЕЗАКОННО Е ПРОИЗВЕДЕН В ЧИН ГЕНЕРАЛ И Е НАЗНАЧЕН ЗА ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР. ПО НЕГОВО ВРЕМЕ СТАВАТ НАЙ-МНОГО ПОКАЗНИ РАЗСТРЕЛИ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ. ВЪПРЕКИ КРИМИНАЛНОТО МИНАЛО НА МУТРАТА БОЙКО - БУДА ТОЙ Е ЛАНСИРАН В ПОЛИТИКАТА, ЗАРАДИ БЕЗПРЕКОСЛОВНОТО СИ ПОСЛУШАНИЕ КЪМ ИЗРАЕЛ И САЩ. ПО ВРЕМЕ НА НЕГОВИЯ МАНДАТ КАТО ПРЕМИЕР, ТОЙ И ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ ПОДАРЯВАТ БЕЗВЪЗМЕЗНО 6% БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ ОТ ДЪРЖАВНИЯ ПОЗЕМЛЕН ФОНД НА ИЗРАЕЛ ПОД ПРЕДЛОГ, ЧЕ ИЗРАЕЛСКИ ФИРМИ ЩЕЛИ ДА (РАЗВИВАТ) МОДЕРНО ЗЕМЕДЕЛИЕ. ВМЕСТО ТОВА ЕЛАТЕ В ПЛОВДИВ ДА ВИДИТЕ, КАКВО СТАВА В МОМЕНТА. В ЕДНО ОТ НАЙ-КРАСИВИТЕ И ЖИВОПИСНИ МЕСТА ОКОЛО МАРИЦА СЕ СТРОИ ЗА 4-5 ХИЛЯДИ ДУШИ СЕЛИЩЕ ОТ ЗАТВОРЕН ТИП, В КОЕТО СЕ ЗАСЕЛВАТ ЕВРЕИ. ТАЗИ ЗЕМЯ, КОЯТО Я ПОДАРИ ТОЗИ МУТРО-ПЕДЕРАСТ Е БРАНЕНА С КРЪВТА НА НАШИТЕ ДЕДИ. А ЗА БЕЗПРЕЦЕДЕНТНИТЕ ПО ВРЕМЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ СЪВМЕСТНИ ЗАСЕДАНИЯ НА НАШИЯ МИН.СЪВЕТ С МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ НА ИЗРАЕЛ И С МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ НА ТУРЦИЯ СИ Е НАПРАВО ОТКАЗ ОТ СУВЕРЕНИТЕТ И АБСОЛЮТНО НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО. ПО ВРЕМЕ НА ПРАДЯДО МИ - ЧЕТНИК И ЗНАМЕНОСЕЦ НА ЕДНА ОТ ГОЛЕМИТЕ ВЪСТАННИЧЕСКИ ДРУЖИНИ В ЕГЕЙСКА МАКЕДОНИЯ, БОРИЛА СЕ ЗА СВОБОДА И ОБЕДИНЕНИЕ С МАЙКА БЪЛГАРИЯ, ТОЗИ МУТРО-ПЕДЕРАСТ БОЙКО БОРИСОВ, ЩЕШЕ ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО И ПЪРВО ЖИВ ОДРАН, А ПОСЛЕ И РАЗСТРЕЛЯН ОТ ЧЕТАТА НА НЯКОЕ ДЪРВО В ПИРИНСКИЯ БАЛКАН. СЕГА ОБАЧЕ, ТОЗИ ИЗРОД ОТНОВО СЕ НАДЯВА ДА СЕ ВЪРНЕ ВЪВ ВЛАСТТА, НАЙ-ВЕЧЕ ЗА ДА СИ ПРИКРИЕ БРУТАЛНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, КОИТО Е ИЗВЪРШИЛ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА И НАРОДА НИ.
Боздуган

2013.07.25 | 23:16

25
ЙОВЧЕВ е КЪРТИЦА на главният ПЛЪХ ТИКВАТА БОРИСОВ , който цвърчи на умряло ! Тази нощ не му мина номерът за спасение !Само за 2 месеца ГЕРБ отиде по дяволите ,нищо не остана,освен кандидат затворници ! Престъпна шайка от бандити,убиец на върха, крадци и лъжци ! И това благодарение на ЕДИНСТВЕНИЯ ГЛАС НА СИДЕРОВ ! ГЕНИАЛЕН ХОД ! Ще остане завинаги в историята на България ! Псетата от ГЕРБ пълзят към парламента ,скимтят !Знаят ,че пак ще ядат на ВОЛЕН хурката !
независим

2013.07.25 | 12:07

6
Любчо, педерас нещастен, нали съм ти казал да си пиеш редовно хапчетата...

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини