Депутат: Ще гласувам "за"! Никога досега не съм ваканцувал

  • 31 юли 2013 13:51

  • 2909
  • 5
Депутат: Ще гласувам "за"! Никога досега не съм ваканцувал
©

Депутатите обсъждат решение за лятната си ваканция. Предложението е почивката на народните представители да започне от 5 август и да продължи до 31 август 2013 г. включително.

„Когато имаше дебат върху най-важния закон в държавата – бюджета, г-н Мерджанов предложи прекратяване на дебатите – първо по параграф едно, после на точката. И за какво – за ваканцията. Ако толкова много ви се почива и толкова не чувате какво искат хората отвън, е лош сигнал”, заяви Цветомир Михов от ГЕРБ.

„Ще гласувам за лятна ваканция. Никога през живота си не съм ваканцувал, никога не съм бил на почивка – нито на море, нито на планина. Не смятам да го сторя и сега”, заяви Хюсеин Хафъзов от ДПС. „Не отричам обаче правото на всички колеги да почиват. През тази ваканция аз ще работя и ще продължавам да посещавам работните места, на които хората са ми гласували доверие”, посочи депутатът.

Лятната ваканция е много добра възможност да посетим планинските места, защото през зимата ще ни е много по-трудно. Продължавайте да работите през лятната ваканция”, заяви Хафъзов.

„Нито аз съм ходил на море, нито моето семейство, нито моята дъщеря, поради религиозни причини, защото има изключително нелицеприятни гледки на морето”, обясни депутатът от ДПС.

Бедни ми приятелю, не бяхте разбран днес. С тези думи лидерът на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в се обърна към колегата си от ДПС Хюсеин Хафъзов, който се изказа в подкрепа на лятната ваканция на парламента. Уважаеми г-н Хафъзов, вие сте теолог, имате склонност към езотериката. Имам колегиален съвет към вас – понякога, дори, когато си служите със скритите внушения и прибягвате до средствата на иронията, да съобразите това ниво на комуникация с нивото на рецепиента. Станахме свидетели на кризата на рецепцията, която се прояви като профанизирано отношение към толкова стойностното изказване, заяви Местан.

„Не съм против това - който пожелае, да почива или да използва лятната ваканция както реши. Никога не мога да споря с трима души в държавата – Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, Георги Коритаров, психиатъра д-р Николай Михайлов”, отговори Хафъзов.

Последвайте канала на

2909 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2013.08.01 | 20:26

5
emi hodi se kapi u klozeto kakto e kazala lelqti romka po nova tv v GOSPODARITE NA EFIRA
pipi

2013.08.01 | 20:26

4
тоя е някакво анадолско недоразумение

2013.08.01 | 20:25

3
Е как сег да се лишим от мъдрите мисли на Местан за един месец. Неговата езотерика ме кара да мисля, че страда от комплекс за малоценност. Поради това не може да говори нормално, да не би някой да помисли, че не е достатъчно учен. Обаче, за реципиенти, които са доста схватливи биха му казали, че се излага. На нормален език неговото изказване гласи: " Колега, не им се обяснявай, те са тъпи."

2013.08.01 | 20:25

2
Жива да не бях!!!

2013.08.01 | 20:25

1
Честна дума, до преди няколко месеца не знаех, че Местан е толкова зле...Всички са отчайващи просто...А как ги търпи електората не знам.

Добави коментар

Водещи новини