Румен Петков: От септември насам напрежението нараства

  • 29 юли 2013 15:41

  • 1974
  • 3
Румен Петков: От септември насам напрежението нараства
© Булфото

"Ние като партия пропуснахме шанса да бъдем активната страна в ситуирането на политическия диалог. Боя се, че повтаряме грешката, която допуснахме през 1996 г. – да вървим след събитията и под натиска на събитията." Това заяви в Плевен ексдепутатът от БСП Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

„Ние сме в кондиция, имаме ресурс и ако бяхме активната страна, трябваше този диалог да сме го приключили. Обществото щеше да е успокоено и правителството щеше да работи нормално и ефективно. Всеки ден трябваше да започва с въпрос към депутатите от ГЕРБ: господа, с какво храните семействата си, като не ходите на работа и не вземате заплати. Ние трябваше да ги върнем в парламента, защото сега в очите на публиката те са конструктивния фактор, който се връща да участва в дебата за бюджета. Това е груба политическа грешка", каза Петков.

Румен Петков сподели,
че от септември нататък напрежението в обществото ще нарасне. А провеждане на предсрочни избори догодина в едно с европейските ще успокои напрежението. Обществото ще плати висока цена при оставка на кабинета веднага, категоричен бе Петков. Правителството е единствената институция, която проявява стремеж за диалог. В програмата „Държавност, развитие,справедливост" на кабинета има ясно записани ангажименти и извършени действия. Правителството даде ясна воля да чуе исканията на протестиращите граждани, подчерта той.

Последвайте канала на

1974 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.07.30 | 10:17

3
Стига се излага..Това все пак не ви е електората, който се връзва на "дадохме ви 70 лева на майките и 100 на първолаците".
stoiko

2013.07.30 | 10:17

2
Izvadil gi e ot dzoba si blgorodnija 4erven mrasnik.

2013.07.30 | 10:17

1
стига се оправдавахте със тоз ГЕРБ ве нещастници ако беше друга партия със нея щяхте да си измиете ръцете пак мръсна долна червена паплач говорете ми вие какво направихте не другите

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини