Борисов: Ето как работим в петък – ден на майстора

  • 26 юли 2013 14:43

  • 15990
  • 114
Борисов: Ето как работим в петък – ден на майстора
© Фейсбук

Ето как работим в петък следобед – ден на майстора за БСП, ДПС и „Атака”. В 14.00 часа се разпръснаха. Това каза председателят на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г от парламентарната трибуна след края на пленарното заседание.

„Ние сме тук. Станишев, Местан, Волен Сидеров не го интересува Наказателният кодекс. Сутринта г-н Бисеров излъга, че ние сме дошли, за да гласуваме за отпуска. Точно обратното – искаме да работим. Едните за кебапчета и бира на Бузлуджа, другите пленуват някъде, магистрала им направихме до морето, ще хванат следобедното слънце. Какво нещо е лицемерието, манипулацията”, заяви Борисов.

В пленарна зала бяха останали само представители на ГЕРБ и Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Борисов се обърна към Манолова с думите: „Искахме удължение на работното време. В петък, едва 14.00 часа е, защо не работим? И сряда беше работно време, ама не работихме. Аз съм работил 15 години, когато вие се подпирахте по столовете. Явно класната вчера е била много разстроена, че не я повозиха на таксито. Елате да обсъждаме точки, защото е видно, че не им се работи”.

Последвайте канала на

15990 114

Свързани новини

Коментари 114

Добави коментар
Да вкараме мутрите в ъгъла!!!!

2013.07.27 | 23:08

103
ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ,КОЙТО В ПОНЕДЕЛНИК ОТИДАТ НА "КОНЯ",ДА ИЗКРЕЩИМЕ В ПЪЛЕН ГЛАС-тОТАЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ НА ЦЕЛИЯТ "БИЗНЕС" НА ТАЗИ ЧОВЕКОПОДОБНА ГАДИНА ОТ 1990-ДО СЕГА!пЛАЩАЛ ЛИ Е ДАНЪЦИ,ОСИГУРОВКИ,КАК Е ПРИДОБИЛ ИМУЩЕСТВО ЗА МИЛИОНИ(ФУРАЖНИ ЗАВОДИ,МЕСОКОМБИНАТИ, И ОШЕ И ОЩЕ.) ДА ПОИСКАМЕ ГЛ.ПРОКУРОР Г-Н ЦАЦАРОВ ДА СЕ САМОСЕЗИРА. Ето такива са скритите,истински олигарси,а те са хиляди!Те са раковият тумор.Да подкрепим минъорите .Суд до дупка за тази маймуна и наследника му,който гуляе с минъорска кръв в СенТропе и кара кола за 700 хиляди,докато хората тук загиват най-жестоко.
Ne narod,a....

2013.08.31 | 13:31

114
Е.щом и за смъртта на обикновени хора,като нас сочите с палец надолу заслужавате си съдбата.Нека ви мачкат,нека ви тъпчат ТЪПО И ЗАГНИЛО,БЕЗМОЗЪЧНО СТАДО.Българите сме били добри,състрадателни,милозливи и човечни!Били сме някога,ако изобщо е вярно.Ние сме сбирщайн,която не се корумпира,само защото няма възможност,затова и вътрешно,в душата си,сме съгласни с поведението на подобни изверги.като този'бизнесмен"собственик на мината,и купища народно богатство взето от децата ви.

2013.07.30 | 20:47

113
Оставете Бочето той просто си вярва, толко си му е багажа, а Цвъко го засилва по нанадолното и скоро те и всички около тях ще са при "тигрите" ..някаде из окръжните групи, а само Боче ще продължава да си мисли че слънцето му завижда.

2013.07.30 | 20:47

112
Тоя кратунковец май е мангал. Най-черен е от всички
Радо

2013.07.27 | 15:26

74
Четири години нищо не направи Боко-Тиквата а сега се разработи да беше помислил за 400-те хиляди безработни!

2013.07.30 | 20:47

111
400 хил., от които половината мързеливи неграмотни мангали. Каква работа да намериш на толкова много хора, които нищо не умеят? Освен това работата на едно правителството в тази насока не е да намира работа, а да създава условия за бизнес, който от своя страна да разкрива такива места. Верно, че свръхданъците не са най-добрата стратегия за това, но когато повече от половината работят в сивата икономика и нищо не влиза в хазната кво прайш? А трябва и на местно ниво да има контрол - 80% подкупни инспектори кво ги прайш - и за тях ли е виновно правителството на ГЕРБ? А гражданското самосъзнание - ти колко хора познаваш да са подали сигнал, че не ги осигуряват на реалната им заплата? За ДДС измамите да не говорим.. Въпреки данъците, политиката им в това отношение беше много по-логична от тази на сегашното правителство: да вземем 1млрд заем, половината да си изперем и врътнем 5-6 пъти - те уж ще са си в "резерва за догодина" - никой няма да ги търси, а другата половина да дадем на циганите, че не се знае - нещата на оставка отиват и трябва подкрепа. ГЕНИАЛНО, нали? Да ни е яка гърбина да го връщаме тоя заем, щото циганите и пенсионерите няма да са тия, които ще го връщат.
"Четири години нищо не направи Боко-Тиквата" ама

2013.07.27 | 19:13

88
"Четири години нищо не направи Боко-Тиквата" ама ви спря кранчето и ви е.а мамата. Изгладняхте като чакали. Построи в София и в държавата повече, от колкото червено - синята паплач за 20 години. Разгони престъпниците, което вие сега се опитвате да върнете обратно във властта и да им гарантирате спокойствие чрез новия ДАНС. Направи така, че културният свят започна да се отнася с уважение към България, което вие гадове, ликвидирахне за 2 месеца. Синът ми работи в голяма американска фирма и беше почти убедил ръководството да направят завод в българия. Вчера му казах - НЕ! ОТКАЗВАЙ ХОРАТА! Отивайте в Азия или в Румъния. Тук отново на власт идват СИК, ВИС2 и трактора. Никакъв завод! Вие можете само да крадете. Едни сериозни пропагандисти не могат да намерят, та опират до простаци като теб, негодни две деца да излъжат. С простащтини става на село или в казармата. В културния свят трябват знаещи и можещи хора. Те вече не живеят тук. Те са на вън. За вас са турците и циганите. Те са ви нивото. Те гласуват за вас. С тях си живейте. Способните деца не са ви компания. От тях нищо не можете да вземете. Дори презрението им! Майната ви!

2013.07.27 | 15:24

71
в условия на криза това е нещо нормално. Виж безработижата в страните от ЕС, сравни я с нашата и тогава слушай популистките изказвания на Сергей.

2013.07.30 | 20:46

110
Абе ква работа чакаш от тез червени помияри Те освен турци да назначават друго не правят. Ако в турция назначат българин за областе или зам Областен пак да не говорим за министър Тогава ердогана ще го притрепят с камани. Пък нашите помияри вече над десет такива назначиха. Продажници мръсни за малко власт и пари ще пратят майките си и на магистралата. Не оставка ми гражданството трябва да им вземем и в анадола да ги пратим да им по скъсат халките. И да не се връщат повече.
Стар козел

2013.07.30 | 20:46

109
Е те такива шафрантий като тези на снимката, дето имат бяс в матките, гласуваха за тая ухилена маймуна под тях. На другите избори си го вземете дома и там му се радвайте по график, особено, като разберете, че възможностите му са колкото на една батерийка от 1 волт и половина, според личния му лекар.
Дедо с големия праз

2013.07.30 | 20:46

108
А така Бойко, мачкай ми го, мачкай ми го дъртия комунистически к,р, па като са умориш, да го мачкат №1, 31,36,38,46,52, може да го мачка и МАО. Едно време когато беше червения вятър, ми го мачкаше на Бойко дядо му. Не се притеснявайте вие дето съм ви посочил по-горе като главни мачкатели. Скоро пак ще има червен вятър и все няко ще ви смени. А сега мачкайте на дедо големия праз, не спирайте.
СидерАст

2013.07.28 | 00:10

106
Eeeee, Любчо - Lyubo Angelov - Боздуган ти се оля. Тя шизофренията ти е очевадна, но твоята е рядък вид Сидерастка шизофрения. Да ти се чуди човек на желанието да осираш всички новини - точно както Сидероглу го прави при всяко свое изказване. Да те приемат в ПП "тАшака" май не е задължително да си ГЪ3 и да си резняк, но явно много помага. Оня национален предател Сидероглу сигурно ви е раздал фесовете и ви олабва изотзад, щом не можеш да удържиш и се изхождаш във всяка тема!

2013.07.28 | 00:10

107
Клоунът разсмива хората , а този разплака цял народ !

2013.07.28 | 00:10

105
Този артист защо не ходи да се изявява в народния театър? Ще събира повече публика.
ANI

2013.07.27 | 22:06

90
ДАЛИ ИМА ПО-ЖАЛКИ СЪЩЕСТВА ОТ ТЕЗИ ДЕТО СА СЕ ОБЛЕГНАЛИ ПО-ГОРЕ -ЕДВА ЛИ. А ТОЯ И ТИЯ ГОРЕ ЗАБРАВИХА ЧЕ ТОВА НЕ СЕ ВЕСВАШЕ ПО ПАРЛ.КОНТРОЛИ.СЕГА ТАКА СА МУ ЗАПОВЯДАЛИ

2013.07.28 | 00:10

104
Тези от снимката не са виновни. Чалгата им изпи мозъците и едва ли съзнават какво вършат в момента. Разгледайте ги един по един и ще ви стане ясно, че положението е безнадеждно жалко.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини