Бойко Борисов: Не отпуск, а нов Изборен кодекс и оставка през август (видео)

  • 26 юли 2013 09:19

  • 23697
  • 155
Бойко Борисов: Не отпуск, а нов Изборен кодекс и оставка през август (видео)
© Булфото

Вчера в парламента говорихме и всички си дават сметка, че положението в държавата не е добро. Ако не си я дават, си е проблем на този парламент. Това каза от парламентарната трибуна лидерът на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

"Днес г-н Станишев и г-н Местан не са в залата, но искам да им кажа, че съм им благодарен, че спряха да пращат от днес този анаболов мутант, който идваше всеки ден пред дома ми с Мишо Шамара. Може би и защото им казах, че ще започнат да идват от Младежкия ГЕРБ и пред техните домове. Не ги пращайте тези хора пред дома ми, ние не го правим. Казвам ви го - пък дали ще ме разберете, ваша работа", призова Борисов. (видео с изказването на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г вижте ТУК).

"Имаме да вършим важна работа. Вие самите казвате - "ГЕРБ да се върне в парламента". Искра Фидосова си е заминала, има едно копче да се натисне по този въпрос. В парламента се губи много време в празни приказки, а искате да излизате в отпуск. Аз не съм стъпвал на морето. Моят тен, Бог да го прости, баща ми ми го е дал. Аз исках да съм рус, бял, синеок, ама баща ми не ме е направил такъв. Тук, гледам, има и подобни колеги от Самоков. Да се опитаме да поработим малко, ако искате. Ако не – всяка политическа партия може да прави това, което иска", завърши лидерът на ГЕРБ.

Минавайки покрай журналистите в кулоарите след изказването си, Борисов заяви: "Отивам на избелване", предаде репортер на Novini.bg.  "Това е начинът ми на живот. Спортувам, всеки ден тичам гол до кръста час и половина", заяви лидерът на ГЕРБ в допълнение за тена.

Той обясни, че Цветан Цветанов в момента има ангажименти по делата срещу него и не е във ваканция, каквито твърдения има в публичното пространство. По думите на Борисов ПГ на ГЕРБ ще участва в работата на Народното събрание и на парламентарните комисии. "Промените в Изборния кодекс може да се гледат от Народното събрание през август, вместо депутатите да излизат в отпуска. Работата трябва да се нормализира, като се дадат оставки и се направят предсрочни избори. Всички знаят това. Слушах и Бисеров пак сутринта, че ние сме дошли да искаме отпуски. Точно обратното – ние сме тук да им предложим август месец да изгледаме Избирателния закон, защото всички това искат. Аз не знам от какво се умориха толкова. Ние работихме всеки ден в нашата централа. Не ние ги призоваваме за оставка, призовават ги толкова много хора. Как да излезем ние пред протестиращите или да станем съпричастни с тях. Ясно е, че трябва да има предсрочни избори", каза още Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
23697 155

Свързани новини

Коментари 155

Добави коментар

2013.07.28 | 10:01

155
ВСИЧКИ ГРОБАРИ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ГЕРБ ДА ГО ЛАПАТ СОПОЛИВ

2013.07.28 | 10:01

154
АХХХХХ ДАЙБА урод а хвнали протестиеащта сган .........голямо гомялооооо многоточие хахаххххаххахаа ама бе е ташак воистина ибах ги у газа хахаха
VASIL VASILEV LI4EN AS.

2013.07.28 | 00:53

153
NAKARAXA GO DA XODI V 4YJDI STRANI DA RABOTI ZA TQXNA SMETKA DA OBIRAT PARSATA I EVROTO..........

2013.07.28 | 00:53

152
В народопсихологията на българина е заложена тезата- търпи ,търпи и ще си спасиш душата.Но май търпението се изчерпа , така че управляващите добре да си помислят като свърши то, какво става!

2013.07.28 | 00:24

151
Герберска паплач.Не разбрахте ли,че повече власт няма да имате заради четиригодишната гавра с Българския народ.Почивайте в мир!!!!!!

2013.07.27 | 18:35

137
абе къде остана Волен паша вече седмица измина хич не се чува , да не са го прибрали в някоя психиатрия?

2013.07.27 | 23:53

150
Волен дебне бунака Борисов,защото му се е дойбало ПАК !

2013.07.27 | 23:38

149
Krum Usainski грозо човече недъгаво идола ти тикава отива в пандиза заради Сидеров а цетанов се е скрил като мишка и плаче като малко дете пак заради Сидеров хахахахаахаххахахаха
ХАЙДЕ,ДА ДОКАЖЕМ,ЧЕ СМЕ НАЦИЯ!Да вкараме Орановска

2013.07.27 | 23:34

148
Ето срещу такива самозабравили се местни дерибеи трябва да сме непримирими.Защото те оформят мракобесната картина в държавата.Тези "захранват" всички партии,за да си спечелят правото за "ненаказуемост"тези са местните 'олигарси",по- страшни и от енергиината и банкова мафии,защото са хиляди и в сянка.В коя цивилизована държава,някой ще си позволи подобна арогантност,.Страшният извод е,че такива уроди,а те са хиляди,са убедени в своята сила и ненаказуемост.Защото ние-обикновените хора им позволихме,уж в името на "измислена площадна демокрация" да ни ограбят тотално.И горчивата истина е,че те са извън контрола на държавата.Елементарно е като въпрос,но тази мина наследствена ли е,завод за фуражи,месопреработвателна фабрика в Перник,конезавод,и като капак на мутренска наглост, заграденият язовир в с.Извор с надпис"Частна собственост-непосредстено до къшата му.Ако има истинска власт в държавата,нека НАП,АП,и всички ведомства,да му извършат тотална проверка на целият "бизнес"-от 1990-до сега.Защото такива като него,пречат на икономиката,съсипват държавата и вярата на хората в институциите.Т,е -те са икономическите терористи,който би трябвало да се преследват с зялата мощ и строгост на закона.
5-ко

2013.07.27 | 21:27

143
Не само яз.Извор но и яз.ИСКЪР-наи големия на Балканския полуостров -абслютна държавна собственост и тои е заграденкато частна собственост.Чудя се дали да си купа хеликоптер за да лова риба или танк.Вие на какво мнение сте моля даите съвет

2013.07.27 | 23:33

147
Ако има истинска власт в държавата,нека НАП,АП,и всички ведомства,да му извършат тотална проверка на целият "бизнес"-от 1990-до сега. Ето там е отговора на въпроса.-В държавата ни няма истинска власт.Властта ,било то съдебна ,било то изпълнителна служи на олигархични и крупно-финансови интереси.Да сте чули от1990 до сега за един разследван, на който му е отнето имуществото придобито по незаконен начин,недоказано- аз не.За какви институции говорите вие наивно по детски вярващи си?За каква демокрация приказвате , като станахме свидетели на платени и организирани бунтове и митинги?Моля ви , спрете да говорите за демокрация и бля , бля , бля!

2013.07.27 | 23:18

146
ВСИЧКИ ГРОБАРИ ДА ГО ЛАПАТ СОПОЛИВ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини