Надежда Нейнски: Наглостта достигна невероятни граници

  • 25 юли 2013 07:57

  • 3619
  • 12
Надежда Нейнски: Наглостта достигна невероятни граници
©

През изминалите 40 дни за мен най-страшното е, че управляващите отказват всякакъв диалог с протестиращите. Държат се все едно нищо не се е случило. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г., която е сред съоснователите на "Синьо единство".

"До такава степен нахалството и наглостта са стигнали до невероятни граници, че хората разбраха окончателно, че не искат да ги чуят. Продължават да назначават зам.-министри, да актуализират бюджета - все едно нищо не се е случило. Политическата криза неминуемо води и до икономическа, до затъване на страната, а кабинетът не предприема нищо срещу това", добави тя.

"Управляващите дойдоха на власт с обещание да стабилизират страната и да спрат мафиотизацията, но само след седмица започнаха да вършат такива безобразия, че потвърдиха веруюто на песимиста, че винаги може да е по-зле. Хората излязоха на улицата заради подмяната на легитимните институции. В момента такива горе-долу са само президентът и може би главният прокурор", посочи Нейнски.

По думите й Реформаторският блок, в който влиза и "Синьо единство", работи върху изготвянето на конкретни механизми, за да може промяната на политическата система в България да се случи. "Синьо единство" предлага да започне публичен дебат по основните проблеми и да излезем с една обща програма. Трябва да можеш да се изправиш очи в очи с хората, дори такива, които те критикуват. Най-страшно е, когато спрат да те критикуват", каза още Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г..

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3619 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
Vie

2013.11.19 | 17:48

12
И тази има безочието да обвинява другите в наглост. Ама така ще е докато има такива тъпаци като бай Слави, които още ги подкрепят.
Познавач

2013.11.19 | 17:48

11
Тая прилича на пометнала дърта коза . Добре си спомняме и нейното бледо и неползотворно участие във властта , както и мазалото , което сътвори около случая с медиците ни в Либия. Време е да се махне от сцената и да търси извън политиката поприще за чесане на егото си ! Марш от синия кораб завинаги !
Радо

2013.11.19 | 17:47

10
Тази скумрия като беше на власт все едно искаше да ни чуе и тя е същата като всички!

2013.11.19 | 17:46

9
Голяма наглост, наистина. Досега плащаха само за мирни протести, а вече организират и плащат за терористични акаки. Защо организаторите не са арестувани.

2013.11.19 | 17:46

8
Това не са протестиращи,а герберски калинкарстващи,които бсп и дпс изгониха от сладките службички.Цялата работа е да върнат Борисов на бял кон.Ако правителството клекне пред тази пасмина,ще даде повод като спечели евентуални бъдещи избори,тези отново да искат оставка.Никога повече десни неолиберали начело на България,никога!!!!!!
К.

2013.11.19 | 17:44

7
Краставите кучета почнаха да излизат. ТОВА СА ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА ПРОТЕСТА!!! ПОЧНАХА МАЛКО ПО МАЛКО ДА СЕ ПОКАЗВАТ ПРЕД ХОРАТА. ПОНЕЖЕ СЕ РАЗБИХА КАТО ПАДНАХА НА ВЛАСТ , ПАРИЧКИТЕ ВЗЕХА ДА СВЪРШВАТ И СЕГА СИ МИСЛЯТ ЧЕ ПАК ЩЕ ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА. ДА АМА НЕ!!!
Боздуган

2013.11.19 | 17:43

6
ГЕРБ ПРЕСТЪПНА СЕКТА КРЪВОПИЙЦИ НА БЪЛГАРСКА КРЪВ ГЕРБ ЗНАЧИ БЕДНОСТ БЕЗЗАКОНИЕ СМЪРТ ЦЕЛИ СЕМЕЙСТВА ПОСЕГНАХА НА ЖИВОТА СИ ДРУГИ СЕ САМОЗАПАЛИХА АКО БЯХА ЕВРОПЕЙСКА ПАРТИЯ ЗА КОЕТО ТВЪРДЯТ НА ДУМИ НО НЕ И НА ДЕЛА ТРЯБВАШЕ ОТДАВНА ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА ГЕНОЦИД ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ!

2013.11.19 | 17:43

5
Безмислени протести против ЗАКОНА=ТЕРОРИСТИ.Трябва да стане нарицателно.
Бай Слави

2013.11.19 | 17:42

4
Всички комунисти и червени боклуци трябва да бъдат изритани от власта

2013.11.19 | 17:42

3
Do Bozdugan... Zashto moje da si pomisli chovek che ti si aboniran tuk za da izkazvash edno i sashto mnenie...sreshtu GERB,moje bi si na takava vazrast,che ne znaesh kakvi sa bili predishnite upravnici(nastoqshtite)..i zashto sme stignali do tuk,.tozi rezultat e za 23 godishmoto upravlenie na vsichki nashi licemerni ,kradlivi i rodootstapni politici...qsno li ti e..piklio

Добави коментар

Водещи новини