Пенчев: Институциите не признават, че има протести

  • 25 юли 2013 07:45

  • 2170
  • 6
Пенчев: Институциите не признават, че има протести
©

Без да бъда някакъв лош пророк още преди време казах, че протестът ще се редакилизира. Лошото е, че институциите се правят, че няма протести. Те не признават, че има протест. Все едно не знаят, че 40 дни гражданите окупират тази сграда та направиха заседанията на три комисии след 5 чеса в НС. Това заяви омбудсманът Константин ПенчевКонстантин Пенчев   Константин Любенов Пенчев е роден в град София. През 1976 г. завършва Юридическия факултет в сутрешния блок на БНТ по повод обсадата на парламента във вторник и сблъсъците с полицията.

В България не е било така и това не е нормално. Винаги можем да натегнем обстановката още повече. Питам защо тези комисии не бяха на Батенберг, там има повече зали и изходи, коментира той.

Има едно пренебрежение и едни стиснати зъби, които заявяват, че ще се втвърдяваме, какво ще правим. Трябва да има диалог, виждам, че и протестиращите са огорчени от липсата му, каза още Пенчев.

По думите му, когато има воля нещата са много по-лесни. Трябва да се направят някак си мостове между двете страни, защото не може да сме в постоянен протест. Опитвам се да внеса някакъв разум, но не може нещата да се редикализират. Всички сме виновни в купом, а не предишните или по-предишните управляващи. Институциите трябва да си подадат ръка, не съм наивен и не мисля, че това може да стане на площада, каза още той.

Омбудсман съм на всички и искам да има мир. Хората, които къртеха паветата, трябва да си понесат отговорност за това, но също така трябва да се понесе отговорност и за мъжа със счупената скула. Това е сериозна телесна повреда. Видях кадри, които един полицай минава и бие хората с палка. Това е превишаване на права и трябва да си понесе отговорност. Законите са както за гражданите, така и за полицаите, каза Константин ПенчевКонстантин Пенчев   Константин Любенов Пенчев е роден в град София. През 1976 г. завършва Юридическия факултет.

По думите му напрежението се покачва и ще се случи нещо.

Не мога да си обясня, защото има такъв инат от едната страна, и тя е на управляващите, каза той.

Омбудсманът заяви, че кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска си върши работата. Не трябва да се прави гражданска война, коментира още той.

Последвайте канала на

2170 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
ГЛАС НАРОДЕН

2013.08.04 | 13:25

6
Господин Пенчев, зад вашите коментари виждам едни непрозрачни партийни интереси, които не са коректни. Личи си, че симпатизирате на ГЕРБ и искате те да се върнат на власт. Истината е друга - в момента на власт е легитимно избраното от НАРОДА правителство. За г-н Орешарски и експертния му кабинет гласуваха хората, когато имаше избори - БСП спечели, ГЕРБ загубиха г-н Пенчев, примирете се.

2013.08.04 | 13:25

5
Ха-ха, пак глас от комунистическия паралелен свят! БСП НЕ СА печелили избори откак Сергейчо е на власт, БСП изгубиха всички възможни избори, вкл. последните кметски избори във Варна, парламентарните през май, предните избори от Герб, по-преди едва скалъпиха тройна коалиция... Това са фактите! Народът протестира, защото не са избрали БСП, ДПС и атака да съставят правителство - и добре се вижда защо от наглостите, безумията и безхаберието, което проявяват. Тяхното е правителство на по-малко от 1/3 от гласувалите, т.е. на около 1/6 част от българския народ с право на глас. Останалите 5/6 искат всички комунисти, турски мекерета и шизофреници да изчезнат завинаги от парламента и от живота ни! Твоя мозък обаче е дегенерирал от неизползване и от скандирания на партийни лозунги, та не можеш да проумееш прости факти...
гост

2013.08.04 | 13:22

4
Глас Народен- помниш по малко от маймуните-твоите избраници още преди изборите заявиха - пълен игнор на ГЕРБ-от там започнаха проблемите защото си повярваха ,че още са в 1985 година-ето затова не признаваме великия кабинет на Ахмед Доган

2013.08.04 | 13:21

3
ПРОМЯНА НА ИЗБИРАТЕЛНИЯ ЗАКОН В ЧАСТТА ЗА ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ! МАШИННО ГЛАСУВАНЕ ! УСЕДНАЛОСТ НА ГЛАСУВАНЕТО-за да няма изборен туризъм и забрана на дописване на избирателните списъци ! ИЗБОРИ ЗА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ ! ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА ! ПРЕЗИДЕНТА ДАВА МАНДАТ НА ПАРЛАМЕНТАРНАТА ГРУПА С НАЙ-ГОЛЯМО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО -за да знаем ,кой ще ни управлява ! ЛУСТРАЦИЯ -агенти на ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ вън от ДЪРЖАВНИТЕ СТРУКТУРИ ! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ НА ГРАЖДАНИТЕ С ПОСТОЯННО МЕСТОЖИТЕЛСТВО В БЪЛГАРИЯ и финансови санкции за не упражнилите правото на вот ! БЪЛГАРИЯ ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА ! ЗАБРАНА СЪЗДАВАНЕТО НА ПАРТИИ НА ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА ! УСПЕХ !
Kyky

2013.08.04 | 13:21

2
ПЕНЧЕВ Е ПОЛУОЛИГОФРЕН!! ЛИЧИ МУ ОТ ДАЛЕЧЕ

2013.08.04 | 13:21

1
Ако Пенчев е полуолигофрен, ти си завършен олигофрен!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини