ДПС: Борисов и Цветанов се боят от появата на нови тефтерчета

  • 24 юли 2013 18:37

  • 5409
  • 30
ДПС: Борисов и Цветанов се боят от появата на нови тефтерчета
©

"Няма да се съобразявам с никакви протести, за да си свърша работата. Работата на депутатите е да създават закони, а на МВР - да ни пази", каза в ефира на БТВ Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на от ДПС

Той отрече информацията, че е негова идеята депутатите да се изведат от сградата на парламента с автобус. По думите му, той заедно с другите депутати от ДПС са били в стаята на партията и са чакали полицията да предприеме мерки да каже кога може да излязат от Народното събрание.

"Протестът не е еднороден, протестът не е симпатичен и трябваше да дойде снощи, за да се докаже това. Има хора, които протестират мирно. Тях ги чуваме", заяви от своя страна Цонев. Той поясни, че снощи е станало ясно, че всичко е режисирано и всичко е в интерес на ГЕРБ, които единствено искат по най - бързия начин да има предсрочни избори. Според Цонев, това е сценарият на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. "Борисов и Цветанов се боят от ерозия, боят се от излизане на нови тефтерчета", каза той.

Атанас Мерджанов от БСП заяви, че е важно да бъде въведен ред и спокойствие по софийските улици и особено пред сградите на българските институции.

Мерджанов отново каза, че не е самоцел на БСП да управляват. Той припомни, че тази позиция е заявена и от лидера на партията.

Последвайте канала на

Десислава Станева
5409 30

Свързани новини

Коментари 30

Добави коментар
Боздуган

2016.11.29 | 23:40

30
Долу престъпната шайка ГЕРБ ! ТИКВАТА И ЦВЕТАН в ЗАТВОРА ! ДОЛУ президентчето !
Боздуган

2016.11.29 | 23:40

29
ГЕРБ Е ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ! РЪКОВОДСТВОТО Е ОТ БАНДИТИ , ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ ! В ЗАТВОРА ! ГЕРБ НА БУНИЩЕТО !
Боздуган с гъз насран

2013.07.25 | 02:14

13
Пак съм аз - бай БОЗДУГАН - пак Е Б А Н и пак Н А С Р А Н , а н а с р а н съм ,щот Местана ,ме разчекна от Е Б А Н Е , и сега не гарантирам ,/че ще мога / ,С Ф И Н К Т Е Р Ч Е Т О да си контролирам . Та - не се чудете днеска - на Д Р И С Н Я Т А МИ СЛОВЕСНА. Ваш : Боздуган
ereter

2014.11.05 | 14:30

28
Уважаеми граждани, Йордан Цонев-Данчо Ментата е един от най-големите тарикати.Роден е в бедно турско село-Карапелит.Забогатява с машинации и далавери и зтова беше изгонен от СДС.Вместо да се прави на голям икономист,по-добре да разкаже за хотелите на Слънчев бряг,за парцелите по Южното черноморие,за търговията с горива с азиатските олигарси и най-вече как той и неговият сол-ташак от Бургас Милчо Киряков- Милош купиха и съсипаха предприятието "ТРАНСТРОЙ" Ако бяхме нормална държава,този човек отдавна щеше да е в пандиза.

2013.07.26 | 09:21

27
Слушах ментата как чете от трубуната на НС! Покъртителна гледка! ШЕФ на комисия, НЕ МОЖЕ да чете и срича като слаб третоксласник! Няма такова падение, няма такава трагедия. До къде я докарахме тая държава!
Полицай

2013.07.26 | 09:00

26
Гузен негонен бяга! Първите думи на заподозрения без да са го попитали още са: "Аз не съм го убил" - отговярят му: "Чакайте все още никой не ви е обвинил, и все още не сме ви задали въпрос" което това удря десетката! Същата работа са Борисов и Цветанов. Който е пикал накриво го е страх!
турчин

2013.07.26 | 08:46

25
Хора вижте каква коалиция ни управлява и нататък не трябва да се говори. Всичко тези протести ги управляват герберите и партиите извън парламента. От това никой няма полза крайно време да работим по 16 часа на ден и да си плащаме данъците. Вярно е че тези популисти от ръководството на партиите трябва да се отстранят и това ще стане само чрез активно гражданско участие.
Боржи

2013.07.25 | 10:06

24
Цонев, ако се появиш сред митигуващите със същото изкривено и злорадо лице, с което заплашваше опозицията в парламента, тогава би могло да се говори за агресия и предизвикателство сред протестиращите. Ако хората около теб те разпознаят само ще те заплюят, но ако не те разпознаят ще те сметнат за провокатор. Тогава вече ще те и набият, а полицаите с удоволствие ще ги последват преструнайки се, че не знаят кой си.

2013.07.25 | 10:05

23
Ами да страх ги е ГЕРБ и с право защото вие прекрачихте всякакви норми и граници.Със заповед срещу неизвестен извършител пращате да тарашат и да изземат доказателства и чак след седмица обявявате какво сте открили(прословуто тефтерче).Вече толкова много манипулации направихте че направо си е за страх.
неделчев

2013.07.25 | 10:05

22
Повръща ми се от плужаци като Цонев.Тоя и от рода си ще се откаже заради пустите ПАРИИ.
баба гицка

2013.07.25 | 10:05

21
ТЕЗИ НИКОГА НЯМА ДА ДАДАТ ВЛАСТТА--- ЩЕ СЕ БИЯТ ДО ПОСЛЕДНО, ТОВА СА АГЕНТИ НА Д.С. И КГБ,--- ТРЕНИРАНИ ТЕРОРИСТИ И ЛЪЖЦИ --- ГОСПОД ДА НИ Е НА ПОМОЩ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини