Реформаторският блок също поиска оставката на правителството

  • 24 юли 2013 16:33

  • 1519
  • 3
Реформаторският блок също поиска оставката на правителството
©

Незабавна оставка на правителството и изтегляне на подготовката за актуализиран бюджет поискаха партиите от Реформаторския блок - ДСБ, Движение "България на гражданите", "Синьо единство", "Зелените" и партия "Свобода и достойнство".

Председателят на Демократи за силна България Радан Кънев заяви: "И отказваме изобщо да коментираме манипулациите за избори през май месец 2014-а година. Правителство, което удря, за да защити мафията, няма никакви седмици пред себе си. Те не успяха да се защитят по абсолютно никакъв начин в продължение на няколко дни срещу много ясната и математически експертна аргументирана атака, че този бюджет отива в мафията. Половин милиард от заема отива в мафията. И снощният протест имаше огромна връзка с това, че се подготвя подобна кражба".

Според лидера на "България на гражданите" Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 управляващите партии не виждат, че единственото решение на ситуацията в страната е те да се откажат от властта: "Малко място остана за изненада вече от парламентарно представените политически сили и от управляващите в частност. Това, че имат нетърпимост към мнението на хората и се опитват да го неглижират, е факт отдавна и го демонстрираха до крайност, особено през изтеклата вечер. Това продължава да учудва всеки един политик и всяка една държава в Европа - как е възможно 40 дена да не чуеш".

Последвайте канала на

Десислава Станева
1519 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.11.17 | 19:29

3
ръбан кънев е много противен,а боклуците на костов са крадци ограбили с милиони България.дсб да се скрият някъде защото са национални предатели костовци,радоновци все сини боклуци.
старшината

2013.11.17 | 19:29

2
КОСТОВИСКИ ПУДЕЛ ОТ КОЯ МИША ДУПКА ИЗПАЛЗЯ -----ЦИГАНИНА ДА ВЬРНЕ ОКРАДЕНИТЕ ПАРИ---НИКОГА ПОВЕЧЕ НА ВЛАС .
палача

2013.11.17 | 19:29

1
какво слагате тези минуси на коментарите по-доло,не сте ли съгласни с тях???КОСТОВ И ПРИАВАНТАРИЗАТОРСКАТА МУ ГРУПА ТРЯБВАШЕ ДА Е ПЪРВАТА КОЯТО ВЛИЗА В ЗАТВОРА,ДРУГИТЕ СА ПО РЕДА НА ВЛИЗАНЕ В ПАРЛАМЕНТА.ПОГЛЕДНЕТЕ В СЪРБИЯ НА КОЛКО Е ОСЪДЕН БИВШ МИНИСТЪР-МИЛИАРДЕР(не мога да си спомня поста му,снощи го даваха)

Добави коментар

Водещи новини