Вигенин: Полицаите заслужават адмирации

  • 24 юли 2013 08:27

  • 2140
  • 11
Вигенин: Полицаите заслужават адмирации
©

След снощи България не изглежда добре пред света. Вътрешният министър от известно време предупреждава за това, което се случи. Броят на протестиращите намалява, но те са по-мотивирани от всякъде. С тези хвърчащи павета и камъни можеше да има и мъртви, а не само ранени и тогава не знам как щяхме да погледнем нацията в очите. Това заяви външният министър Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия, по повод вчерашните протести и сблъсъците с полицията.

Трябва да благодарим на полицията, че успяха да се справят със ситуацията. Хвърчащите камъни към автобуса не бяха хвърляни от полицаите. Това, която българските полицаи заслужават адмирации, ако ги сравним с действията на полицията в други страни.

По думите му от Европа искат в страната ни да има стабилност.

Трябва да си дадем сметка какво се случва и защо. Хубаво е да се говори за протегната ръка, но в тази ръка не би трябвало да има камъни и павета. Не трябва да се търси вината само в последното правителство. Редно е да се започне диалог и да се види, които са тези теми, по които да се започне диалог, каза още Вигенин.

Той попита кои са тези решения, които дават основание да се смята, че правителството е свързано с олигархията. "Да, назначението на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на бе грешка и ние си дадохме сметка за това. Протестиращите ще си дадат сметка, че процесът по оздравяването на държавата бе прекъснат вчера", каза той.

По много ключови неща България се върна години назад. Нима забравихте как се изгради тази империя, която храни олигархията? Това се случи по времето на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г,смята външният министър.

Напрежението се насажда от един друг кръг, които търси реванш. Няма нарочно да спомена кой е той, защото всички добре го знаят. Ако сме отговорни и чуваме какво ни говорят нашите партньори трябва да обсъдим едни 10 точки, които трябва спешно да бъдат приложени. Те говорят за олигархия, защото ние много говорим за нея, заяви още той.

Новият път минава през различни фази, а не чрез взимането на депутатите за заложници, категоричен е Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия,.

По думите му това, което се е видяло вчера по площадите не е цялата картина.

Последвайте канала на

2140 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
нежна болка

2013.07.31 | 02:57

11
Защо да заслужават "адмирации" ,бе педалче ? А ,защото имаш хубави спомени ,от секс с полицаи - разбрахме. Яко шибат ,а ?

2013.07.26 | 17:14

10
Такъв кретен и ГЕРБ нямаха. Вече ни яко изложи с Хизбула. И откога м-р на външните работи се бърка във вътрешните работи. Остава м-рът на вътрешните работи да се намесва във външната политика.

2013.07.26 | 17:13

9
Аз протестирам 40 дни и знам, че никой от хилядите като мен не носи и не хвърля камъни. Ако има провокатори с камъни, полицията трябва да ги прибере. И да излиза Вигенин да ми говори по този начин, на човек, който не само спазва законите, а и не отвръща на агресия е ГОЛЯМА НАГЛОСТ! НЕПРОСТИМА!
Az

2013.07.26 | 17:13

8
Полцаите трябваше да бият по-силно. Аман от мързеливи лумпени. Те ли ще ни управляват? Бог да пази България от глупаци, като тези които са писали преди мен.

2013.07.24 | 23:08

5
Нямаш никакво основание да определяш кой какъв е! Протестират нормални, работещи хора. И не искат да управляват, а да си иде правителството, което назначи Пеевски и направи други глупости. И да има нови избори.
ВЕЧНА СЛАВА НА БСП !!!

2013.07.24 | 23:08

4
Не ,бе - ти ще ни управляваш /таман ,ще можеш да нареждаш на полицията ,да бие по здраво - или - направо да стреля "на месо" /. Иска ли ти се ,а Другарю ? Колко ще е хубаво - да наредиш на конните милиционери /както беше по ваше време/ ,да прегазят "тълпата" ,та копитата на конете ,да могат да мачкат главите на протестиращите ,нали? Или - да издърпаш от мнозинството ,двама-трима човека ,да ги подредиш до стената ,и - "огън" - за надзидание на другите ! Ех ,спомени !
револисион

2013.07.24 | 23:09

7
ВСИЧКИ ДОВЕЧЕРА ПОД НАСЛОВ-СТАНИШЕВ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО С ОБКРЪЖЕНИЕТО-ИНАЧЕ -СЪД-ТОЗИ ГЕИ Е ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО-СЯЛА БЪЛГАРИА ДОВЕЧЕРА В СОФИА.

2013.07.24 | 23:08

6
Педали и фесове, любимите същества на неосъзнатият Болен Лидеров. А на този ВиГейНин му пожелавам същите полицаи да го бият ведно с любовника му
dido

2013.07.24 | 23:08

3
ВАГИНИН, ОСТАВКА. ОООООООООССССССССССССТТТТТТТТТТТААААААААВВВВВВВВКККККККККАААААААА. РАЗБРА ЛИ, ВАГИНИН, ИЛИ НЕ РАЗБРА

2013.07.24 | 23:08

2
Само не мога да разбера този осъзнат или неосъзнат Гей е
б

2013.07.24 | 23:08

1
Нагляр мръсен! Да му бяха разбили на него главата! МАхайте се, боклуци такива, не разбирате ли бе!!! ОСТАВКАААААААААААААААА!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини