Йордан Цонев към протестиращите: Оставете ни да ходим на работа

  • 22 юли 2013 08:19

  • 2559
  • 17
Йордан Цонев към протестиращите: Оставете ни да ходим на работа
©

Молбата ни към протестиращите е да ни оставят да ходим на работа. Това е конституционно право на всеки човек. Това заяви председателят на бюджетната комисия към НС Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на в сутрешния блок на БНТ.

Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - наистина се е оттеглил, защото ако той беше все още в политиката, нямаше да допусне искане на вето върху актуализацията на бюджета, каза още той.

Той заяви, че има завишени приходи с 1,8%, но предвиденият темп трябва да е 7,8%. Има изоставане, поясни той. "В рамките на тази година единственото нещо, което можем да направим е да съкратим разходите и финансовият министър вече го направи. Има разходи, които не са предвидени и от началото на работата на кабинета "Орешарски" сме върнали над 450 млн. лв ДДС. Искаме да поддържаме малко по-високо ниво на Фискалния резерв", категоричен бе Цонев. Той уточни, че нивото му трябва да е малко над 5 млрд.лв.

Относно заемът, който правителството се готви да вземе Цонев уточни, че те ще го вземат, за да върнат заем. Така няма да се навреди нито на фискалния резерв, нито на бюджета. Той заяви, че в бюджета не са предвидени никакви буфери срещу стресови ситуации като едни предсрочни избори.

Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на заяви, че финансовият министър ще пусне в интернет страница, на която всеки ще може да вижда всеки ден всяко едно разплащания, което е направено.  

Орешарски, аз и други колеги сме участвали като политици и експерти в кабинета "Костов", после по време на управлението на НДСВ, Тройната коалиция сме работили за финансовата стабилност. Орешарски има 15 успeшни бюджета, аз имам 9-10. Не приемам упреци от хора, които не са изготвили и един бюджет, каза още той.

Вярвам, че кабинетът ще се задържи, но виждам и каква е обстановката в страната. В такава ситуация се работи много трудно. Половината зала в НС е празна и това е демотивиращо, заяви депутатът от ДПС.

Цонев заяви, че ще се извършат няколко промени в законите, за да се защитят потребителите от монополистите и техните цени.

Последвайте канала на

2559 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар

2013.07.29 | 12:39

12
Бургаското сервитьорче не ревеше когато господарят му- СоПола не стъпваше в парламента, сега изведнъж се разработи. Оп! Той беше купил магистърска май, май вече е "икономист"!?

2013.07.29 | 12:39

17
Там е работата -че Данчо има много повече мозък от вас всички тук драскачи във форума !!!!!

2013.07.29 | 12:39

16
Мая номер две! Вашата наглост има ли някакви граници изобщо?
Боздуган

2013.07.29 | 12:39

11
Престъпната секта ГЕРБ е ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА начело с ТИКВАТА БОРИСОВ !Сега панически той маха бушони като свинята Фидосова и ЦЕЦО глупака ! Но и тези отчаяни действия НЯМА да го спасят! Неизбежно влиза в затвора ,какго и ЦВЕТАНОВ ,Фидосова и други свине от ГЕРБ !ГЕРБ ще се разпадне и ще бъде заличена от политическия живот
ГЕРБ ще се разпадне и ще бъде заличена от политиче

2013.07.29 | 12:39

15
"ГЕРБ ще се разпадне и ще бъде заличена от политическия живот" а Боздуган ще се събуди напикан, насран и с изтръпнал крак. То бива тъпак, бива, ама тоя е доста. Ако началниците му знаят какви поразии прави, какво отвращение предизвиква, как идентифицира тройната турско-комунистическа фашизоидна коалиция с крайните форми на простащинаще го изгонят веднага. Тъпичък е горкият. Толкоз може.

2013.07.29 | 12:39

14
Политическата проститутка, еничар и манаф наречен Данчо Ментата е толкова малоумен, че даже не осъзнава, че хората са там именно, за да попречат на крадците и долните мошеници като него да ходят на работа.
Желю

2013.07.29 | 12:39

13
Мента, според теб конституционно е гражданите да си стоят по домовете и да си траят, докато наглеци като теб крадат необезпокоявано! Ама нещо не ти сработва плана- будните българи отпред те псуват и сега не можеш да направиш никакъв гешефт!

2013.07.23 | 15:23

4
Ти НЕ БИВА! да бъдеш оставян да ходиш на работа. В никакъв случай на тази длъжност. Председател на бъджетната комисия на Н.С. не може да се казва Данче МЕНТАТА. На мошеника не му е мястото в държавните финансии. Всеки ден, когато си на работа, държавата понася големи щети от кражбите ти. Ти можеш да бъдеш крупие в казино или бар. Можеш да играеш карти и да лъжеш партньорите си. Но не бива да ти се позволява достъп до държавните пари, защото си мошеник и крадец. Специални поздрави на тези, които са съгласни да работят с теб. Това е ясно доказателство, че и те са крадци и мошеници. ВЪН МОШИЕНИКА ! ДАЛЕЧ ОТ ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ!
Данчо Ментата

2013.07.29 | 12:39

10
Аз да подпиша каквото трябва, да станат няколко банкови превода. Да видя аз сметтките в офшорните банки, пък ти си пиши и протистирай колкото искаш! Майната ви бедняци!

2013.07.23 | 15:23

9
Не можем другарю Цонев, защото ни се живее, не искаме да мрем от глад и мизерия заради това да си оправите вие живота. Ти например за 20 години откак си политик какво добро направи за България? Нищо. Тогава какво искаш. Ходи си дома.
тиквата

2013.07.23 | 15:23

8
Тия някои да гие канил в парламента
miho

2013.07.23 | 15:23

7
МРЪСЕН ДОЛЕН-ЛИЗАЧ-ТИ ТРЯБА ДА СЕ САМУОБИЕШ-КАКАВО НАПРАВИ-ТОЛКОВА ГОДИНИ В ПАРЛАМЕНТА-КАТО-СВЕТАРКА-НА КУДЕ ДУХА ВЯТАРА.
да бе

2013.07.23 | 15:23

6
не разбрахте ли, че не искаме да ходите на работа, видяхме каква ви е целта вече! искаме да се ОМИТАТЕ! ВЪЪЪН! ОСТАВКА НЕПУКИСТИ! ПУУУ!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини