Местан: ДАНС трябва да се отвори за хора от етническите малцинства

  • 19 юли 2013 10:20

  • 3551
  • 40
Местан: ДАНС трябва да се отвори за хора от етническите малцинства
©

Парламентарната група на ДПС ще подкрепи предложената от Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 кандидатура на Владимир ПисанчевВладимир Писанчев Владимир Писанчев е роден през 1963 г. в град София. Магистър е от СУ „Св. Климент за председател за ДАНС.

Това каза Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в по време на днешното гласуване за нов председател за ДАНС. Господин Писанчев посочи основните свои цели. Борбата срещу корупцията и контрабандата, но също така и защита на толерантността. Борбата срещу контрабанадата е основната задача, която постави министър-председателя. Владимир ПисанчевВладимир Писанчев Владимир Писанчев е роден през 1963 г. в град София. Магистър е от СУ „Св. Климент каза, че ДАНС служи на България и на всички нейни граждани, без значение на техния етнически произход и вероизповедание. Отправям призив да е вярна и обратната посока на тази теза – както ДАНС служи на всички български граждани, без разлика от етнос и религия, нека всички български граждани, без разлика от техния етнос и религия, да могат да служат на ДАНС. Крайно време е тази служба да се отвори за етническите и религиозни малцинства в България, за да се сложи край на онези митологеми в някои райони, каза Местан. В последните години ДАНС служеше на едни персони, които я използваха за свои цели. Това трябва да се прекрати и ДАНС да започне да служи наистина на всички българи, каза още Местан.

Етнорелигиозните различия не са риск сами по себе си, риск е радикализмът, независимо откъде идва този радикализъм. Очаквам най-сетне една промяна в подхода на държавата към различията. Нека в различията видим богатството и възможностите за развитие, посочи още лидерът на ДПС. Г-н Писанчев посочи на първо място – икономическата криза, корупцията, тероризма и нетолерантността. Споделям този анализ, г-н Писанчев. Убеден съм, че като заместник-председател на ДАНС вече са ви ясни причините за огромния ръст на контрабандата, която се явява хранителната среда на престъпността и корупцията, каза Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в. Убеден съм, че знаете как да противодействате на тези порочни практики; за резултатите ще съдим по това – с колко е намаляла контрабандата. Това беше основната задача, която постави министър-председателят, каза Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3551 40

Свързани новини

Коментари 40

Добави коментар

2014.11.28 | 13:28

40
В ДАНС НЕ ГИ ИЗБИРАТ ПО МАЛЦИНСТВА ГЛУПАКО, А ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ. ОСТАВКА, НЕКАДЪРНИК БЕЗРОДЕН!

2014.11.28 | 13:28

39
Местан не е способен да разбере, че България е европейска страна и светска. Тогава защо е в управлението на страната, той няма елементарна грамотност.
Българин

2014.11.28 | 13:28

38
ти уред ли си бе фес нагъл?я с куфара в анадола!МРАЗЯ ТУРЦИТЕ И ЦИГАНИТЕ! ВЪН....ДА ЖИВЕЕ ЧИСТА И СВЯТА БЪЛГАРИЯ!

2014.11.28 | 13:28

37
tribva da ti se otvori glavata ida se vidi koi si lider na isliamiska turska partiia
Боздуган

2014.11.28 | 13:27

36
Честито Атака!!! Само така, създавайте кворум БРАВО! Браво НАЦИОНАЛИСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!

2014.11.28 | 13:27

35
В дпс явно са неграмотни.
Боздуган

2014.11.28 | 13:27

34
Аз мисля, че всички служители трябва да са от ДПС!!!!! Браво АТАКА, браво.........ОТДАЛЕЧЕ СИ ЛИЧИ, ЧЕ СТЕ НАЦИОНАЛИСТИ!!!!!!!!!!!!!!
dfshgs

2014.11.28 | 13:27

33
Немога да разбера какво псувате и се напъвате всички, ми то на последните избори гласуваха 1 милион от които повечето цигани и турци от анадола , мързеливия българин дори и не отиде до урните пък сега по форумите сме много велики , ми на такъв народ такива управници.Затова ще ни мачкат и унижават по целия свят , ние сами си правим живота труден.
123

2013.07.19 | 18:20

1
най накрая един умен българин се пръкна 4удо///

2014.11.28 | 13:26

32
Точно така Местане! Взе ми думите от устата, накрая трябва да изгонят турците, за турция, циганите за индия и ще има пари в бюджета. А Росен Плевнелиев какви ги дъвчеше досега?

2014.11.28 | 13:26

31
В ДАНС, както и във всички останали институции, кандидатите се оценяват на база професионални качества и автобиография, а не кой какво име носи и каква религия изповядва, а това което иска да каже Местан бей а.к.а. агент Павел е, че иска да набута негови приближени в ДАНС на постове с достатъчно власт, за да му се отблагодарят все пак...В България има закони има и Конституция, а пред тях всички български граждани са равни, не е необходимо една институция да се отваря или затваря за даден етнос или религия...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини