Десислав Чуколов: Ясно е, че Борисов е направил Коджейков шеф на НСО

  • 18 юли 2013 18:29

  • 2556
  • 9
Десислав Чуколов: Ясно е, че Борисов е направил Коджейков шеф на НСО
© Булфото

Явен и виден стана фактът, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е направил ген. Тодор Коджейков началник на Националната служба за охрана (НСО). Това каза Десислав Чуколов, зам.–председател на ПГ на "Атака" пред журналисти, след изслушването на ген. Тодор Коджейков, началник на НСО, на съвместно заседание на комисиите по вътрешна сигурност и обществен ред и контрол над службите за сигурност.

Не можаха да ми отговорят на конкретни въпроси; колко струва охраната на Борисов и Цветанов, дали кортежите им са предизвикали пътнотранспортни произшествия, за което имам информация. Не отговориха и защо Борисов управлява сам автомобила си; дали те са го инструктирали да прави тази простащина, която често прави – обичая да поднася хляб и сол на децата - това не е по тяхна инструкция, той го е решил сам. В определени моменти, НСО е хвърляло огромни ресурси за тези хора. Ще зададем конкретни писмени въпроси към тази служба, Сметна палата и към оторизираните органи. Контролът на средствата, които са изразходвани, не е акуратен, изряден, заяви Чуколов.

По думите му - в НСО има доста неясноти, няма и закон за нея. „Там трябва да се работи здраво, за да е ясно как се харчат публични финанси. Борисов, все още има охрана, защото така са решили главният секретар, който сега стана шеф на охрана на банка, приближена до Борисов; понеже така решил Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна, за който знаете за близките му отношения с Борисов и на какъв хал е разследването срещу него. Така е решил и генерал Коджейков, който Борисов направи шеф на НСО. Сигнали, които в момента се разследват от ГДБОП, не ми звучаха много сериозни - пиян човек бил спрял и запушил пътя на Цветанов с кофа, или - защо приятел на Чакъра се напил и се обадил по някакъв начин да заплаши Борисов. Това бяха сигналите, не чух нещо сериозно, че има някаква заплаха. Такава информация ни дадоха”, каза Чуколов.

Той заяви, че публичните финанси, които се изразходват за такъв тип охрана, са много сериозни; бюджетът им е много голям, и трябва да се работи за оптимизирането им. Доста безразборно са изразходвани финанси.

На въпрос - питахте ли колко струва страхът да се мине през „Траянова врата” - тунела на път за Пловдив на автомагистрала "Тракия", Чуколов отговори: „Зададохме много конкретни въпроси, но такива отговори ни бяха дадени - без никакви финансови параметри. Питахме за миналата година, за първото шестмесечие, тримесечие, но отговори нямаше. Затова представянето на генерал Коджейков беше незадоволително”.

Последвайте канала на

2556 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Боздуган

2013.07.19 | 16:16

6
Мачкай Чуколов ,затягайпримката на тези разпасали се герберасти прости ! Да видят откъде изгрява слънцето ! Браво ! Най- после !
чуколов

2013.07.19 | 16:38

9
Боздуганчо,ще ти намачкам дупето,толкова пари ти давам а ти само три коментара си написал
Местан Бей

2013.07.19 | 16:15

3
Чукалов се оплаква на Волен: - Господин Сидеров, в партията ни има педераст! - Как разбра? - Някой ви е откраднал вибратора и червилото.
ПОПА

2013.07.19 | 16:17

8
Той,Вибратор Спиндеров,няма проблем с открадната само*бачка.Има толкова,че да снабди цялата тумба на Юруша с вибратори.Но това няма да ги задоволи, закоравелите гейове.На тях им трябва гербаристки х*й.
фен

2013.07.19 | 16:16

7
ВОЛЕН заяви,че рибата се вмирисва от главата и ще почне оттам ! Значи вмирисани са плевната , тиквата ,Цецо глупака и други вмирисани риби - Диков , Анкова ,Симеонов ! Герб ще спаднат като спукана гума и ще се разбягат като пилци с отрязани глави ! Няма да съберат и 4 % ! НДСВ номер 2 !
daaaaa

2013.07.19 | 16:16

5
чуканов,що искаш да се направиш на това ,което никога няма да си?по-вероятно е да те одари метеорит!простият си е прост и точка...то е като мензиса-не ти ли дойде на време,не го чакай!

2013.07.19 | 16:15

4
ЧУКолов, на идиотски въпроси отговаря д-р Скорчев--главен лекар в психиатрия Карлуково!! ЗАЩОТО ДЕПУТАТ ОТ АТАКА НЕ Е ДЛЪЖНОСТ, А ДИАГНОЗА !!!!!

2013.07.19 | 09:42

2
toq bas lova 4e posqga na deca

2013.07.19 | 09:41

1
Днес е голям праздник ! ГЕРБ се скапва под 4%! ВОЛЕН ги разпъва ! ТИКВАТА е найбан, пухльото е насран ! Ще черпя в махалата ! Гербаджии прости, идвайте ,нали ще е аванта !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини