В търсене на дясно обединение

  • 18 юли 2013 08:54

  • 1266
  • 3
В търсене на дясно обединение
©

Управляващите не могат да предоставят на народа това, което той иска, обяви в предаването "Денят започва" на БНТ Христина Христова от НДСВ.

Затова партиите в център-дясно сядат на кръгла маса в търсене на обединение. Политиците трябва да работят на принципа на равнопоставеността, смята тя и подчерта, че НДСВ ще бъде активен участник по време на преговорите.

Смятам, че най-важните първи стъпки от този диалог са да намерим допирните точки между партиите, защото допълнителното фрагментиране на дясното пространство не води към нищо добро, смята Петя Ставрева от "Обединени земеделци". На въпрос защо ГЕРБ не са поканени на дискусията, тя отговори, че се събират извънпарламентарните партии. Според Христова пък ГЕРБ не са дясна партия, а популистска.

Последвайте канала на

1266 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.07.19 | 15:19

3
Ама моля ви се!Защо сте сложили тази снимка?Не е коректно от ваша страна .Така оставаме с идеята,че наистина търси обединение с някой член......от друга партия.И после искате да не пишем глупости.....
Боздуган

2013.07.18 | 12:02

2
ВНИМАНИЕ !!!! ИЗВЪНРЕДНИ НОВИНИ !!!!! БОЙКО БОРИЕСОВ Е ПРИЕТ СПЕШНО В БОЛНИЦА .ВЕРОЯТНАТА ПРИЧИНА ИНСУЛТ . УСПЯЛ ОБАЧЕ ДА КАЖЕ НА ВОЛЕН : ХУБАВО МЕ НАЙБА , ОБИЧАМ ТЕ ! ВОЛЕН ПОШЕПНАЛ НА УМИРАЩИЯ :ОСТАВКАТА Е НА ВЪРБА !!!
Aни

2013.07.18 | 11:27

1
Значи с ГЕРБ не може, а с Куневата партия може! Смешници! После се чудите защо хората не гласуват за вас. Кунева ви тежи като воденичен камък на шията и ви тегли надолу.

Добави коментар

Водещи новини